Facebook Pixel Ατακάρα Ρονάλντο για Μέσι: «Πρέπει να πάρω πάνω από 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι από πάνω του»!
| 2019-09-18 18:55:00

Ατακάρα Ρονάλντο για Μέσι: «Πρέπει να πάρω 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι από πάνω του»!

Sportdog Team
Ατακάρα Ρονάλντο για Μέσι: «Πρέπει να πάρω 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι από πάνω του»!

Απίστευτη δήλωση από τον Κριστιάνο.

Το Νο1 θεωρεί τον εαυτό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που όμως υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι τον έχει ωθήσει να γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής και ότι αν πρέπει να τον ξεπεράσει, θα πρέπει να κατακτήσει 7-8 Χρυσές Μπάλες, αφού αυτή την στιγμή έχουν αμφότεροι από πέντε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ITV ο Πορτογάλος σταρ:

«Είμαι σίγουρος πως είμαι στην ιστορία του ποδοσφαίρου για αυτά πυο έχω κάνει και αυτά που συνεχίζω να κάνω, να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Αισθάνομαι το Νο 1 αλλά εάν για κάποιον το Νο 1 είναι κάποιος άλλος και εγώ έρχομαι δεύτερος, δεν πειράζει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην ιστορία του ποδοσφαίρου πιστεύω ότι θα πρέπει να κερδίσω 6,7 ή 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι πάνω από αυτόν. Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός τύπος. Δεν είμαστε φίλοι αλλά εχουμε μοιραστεί την ίδια ποδοσφαιρική σκηνή για 15 χρόνια. Έχουμε μία καλή σχέση. Ξέρω ότι με έχει ωθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης, όπως τον έχω σπρώξει και εγώ για να γίνει καλύτερος»

Ερωτηθείς δε για τα ρεκόρ που θέλει ακόμα να σπάσει, ο 35χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, είπε: «Δεν κυνηγώ τα ρεκόρ, αυτά είναι που με κυνηγούν.

Έχω ψύχωση με τη νίκη και δεν νομίζω πως αυτό είναι κάτι άσχημο, πιστεύω πως είναι καλό πράγμα. Μου δίνει κίνητρο. Εάν δεν έχεις κίνητρα, είναι καλύτερα να σταματήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags