Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας - Ντανιέλ Ποντένσε: "Τρελάθηκε" με Ποντένσε ο Τσιμίκας - "Θόλωσε" και δείτε τι έκανε στο 93’ - Απίστευτο πάθος!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-18 22:45:00

"Τρελάθηκε" με Ποντένσε ο Τσιμίκας - "Θόλωσε" και δείτε τι έκανε στο 93’ - Απίστευτο πάθος!

"Τρελάθηκε" με Ποντένσε ο Τσιμίκας - "Θόλωσε" και δείτε τι έκανε στο 93’ - Απίστευτο πάθος!

Το ξέσπασμα του Έλληνα μπακ δείχνει πολλά...

Κώστας Τσιμίκας - Ντανιέλ Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Τότεναμ, έβγαλε αντίδραση μετά το... άδικο 0-2 των Άγγλων στο μισάωρο και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 με γκολ των κορυφαίων της σημερινής αναμέτρησης, Ντάνιελ Ποντένσε και Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Πορτογάλος ειδικά ήταν εξαιρετικός σε όλο το 90λεπτο, έβγαλε τρομερό πάθος και απέδειξε στο χορτάρι πως είναι παίκτης top επιπέδου και αξίζει να αγωνίζεται στη λάμψη του Champions League.

Ο Ποντένσε, που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για το 1-2 και στη συνέχεια ήταν μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα της Τότεναμ, έδωσε τα πάντα μέχρι το 95’ και προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες στα τελευταία λεπτά, να βρει μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Κάπως έτσι όμως... εκνεύρισε και τον Κώστα Τσιμίκα, που επίσης ήταν πολύ καλός απόψε.



Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του ματς, στο 93' του αγώνα, κι ενώ οι Πειραιώτες κέρδιζαν συνεχώς μέτρα στο γήπεδο και πατούσαν εύκολα στην περιοχή των αντιπάλων τους, ο Ποντένσε πιθανότατα λόγω κούρασης... σπατάλησε μία καλή ευκαιρία. Ο Πορτογάλος βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια και παρότι είδε τον Τσιμίκα να έχει χώρο, δεν του έδωσε την μπάλα, προσπάθησε να κινηθεί μόνος του και τελικά έχασε την μπάλα.

Μάλιστα, η εξέλιξη της φάσης φάνηκε να απογοητευτεί τον νεαρό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος βλέποντας την μπάλα να μη φτάνει στα πόδια του, τρελάθηκε και άρχισε να... χτυπιέται!

Οι παίκτες των Ερυθρολεύκων ήθελαν πάρα πολύ να πάρουν τη νίκη και να γράψουν ιστορία με μία απίθανη ανατροπή και γι' αυτό στα τελευταία λεπτά έκαναν αγωνιστική υπέρβαση, τρέχοντας και πιέζοντας παραπάνω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναταραχή" στο Λιμάνι με βασικό άσο - Του έστειλε... μήνυμα ο Μαρινάκης - Αμφίβολο το μέλλον του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags