Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την ισοπαλία ο Ποντένσε
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-18 23:04:00

Τρελαμένος Ποντένσε μετά την ισοπαλία: «Είμαστε δυσαρεστημένοι, μπορούσαμε νίκη»

Sportdog Team
Τρελαμένος Ποντένσε μετά την ισοπαλία: «Είμαστε δυσαρεστημένοι, μπορούσαμε νίκη»

Ο Πορτογάλος πίστευε στο τρίποντο.

Ολυμπιακός: Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος άσος που ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών στο ματς της πρεμιέρας του β' ομίλου του Champions League στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του και έδειξε τη μεγάλη αυτοπεποίθηση που υπάρχει στο ερυθρόλευκο συγκρότημα.

Αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Όχι δεν είμαι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, κάναμε λάθη, δεθήκαμε γκολ αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανένα».

Αν δείχνει η εμφάνιση αυτή πόσο έχει προοδεύσει ο Ολυμπιακός την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια: «Πραγματικά αυτό δείχνει πως πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα όμως κι εμείς την αντιμετωπίσαμε σαν ίσος προς ίσο για αυτό και είμαστε δυσαρεστημένοι. Σε κάποια διαστήματα ήμασταν καλύτεροι. Δείξαμε την αξία μας».

Αν έχει μεγαλώσει η πίστη για πρόκριση μετά από αυτό το αποτέλεσμα: «Συνεχίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση όπως και στα προηγούμενα ματς. Έχουμε αποδείξει πως σε αυτή την έδρα και με αυτή την ατμόσφαιρα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags