Facebook Pixel Μαρτίνς: «Αύριο θα πουν ότι δεν έπαιξε καλά η Τότεναμ - Μια μεγάλη αγκαλιά σε Σισέ»
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-18 23:46:00

Μαρτίνς: «Αύριο θα πουν ότι δεν έπαιξε καλά η Τότεναμ - Μια μεγάλη αγκαλιά σε Σισέ»

Sportdog Team
Μαρτίνς: «Αύριο θα πουν ότι δεν έπαιξε καλά η Τότεναμ - Μια μεγάλη αγκαλιά σε Σισέ»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος.

Απόλυτα ευχαριστημένος από όσα έδειξε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Τότεναμ ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς στο "Καραϊσκάκης". 

Παράλληλα, στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στο 0-2, στην παρουσία του κόσμου, ενώ ευχήθηκε και περαστικά στον ασθενή Παπ Αμπού Σισέ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

-το αν είναι θετικό το 2-2: 
«Σήμερα ξεκινήσαμε πολύ θετικά. Ο καθένας κρίνει αν είναι θετικό ή όχι, βάσει και της διακύμανσης του αγώνα. Ξεκινήσαμε με προσωπικότητα στο παιχνίδι. Είχαμε καλή κυκλοφορία και ήμασταν κυρίαρχοι και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες μέχρι το 0-1. Είχαμε ανωτερότητα μέχρι εκείνο το σημείο στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε μειώσει νωρίτερα. Η ομάδα μετά το πρώτο και το δεύτερο γκολ κατάφερε να αντιδράσει. Σε ολόκληρο το παιχνίδι δείξαμε χαρακτήρα. Σε τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα, αυτού του επιπέδου. Ήμασταν ανώτεροι τακτικά σε μεγάλα σημεία του αγώνα. Κυνηγήσαμε και καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος. Νομίζω ότι αύριο θα πουν όλοι πως η Τότεναμ δεν έκανε καλό παιχνίδι, ξέραμε να φερθούμε έξυπνα και ιδιαιτέρως μέχρι το 25’. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που δεν μπορεί να πει το ίδιο».



-την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αντίδραση που είχαμε. Υπήρξε η αίσθηση στο τέλος στον πάγκο ότι μπορούσαμε και κάτι καλύτερο από το 2-2. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και δεν είναι εύκολο να τελειώνεις το παιχνίδι με 2-2 κόντρα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Αν δει κάποιος ξανά το παιχνίδι πιστεύω ότι θα του δημιουργηθεί η αίσθηση ότι μπορούσαμε και κάτι καλύτερο».

-τα στοιχεία που έδωσαν το 2-2, κόντρα σε ομάδα με μεγαλύτερα ονόματα και με μεγαλύτερο μπάτζετ: «Δεν θέλω να σταθώ στα νούμερα. Δεν μπορεί να γίνει αυτή η σύγκριση. Τα μπάτζετ και τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτά δεν κερδίζουν τίτλους από μόνα τους. Έχουμε φιλοδοξία και ποιότητα, είμαστε εδώ επειδή έχουμε δουλέψει πολύ. Όλοι γνωρίζουν τη διαφορά σε αυτούς τους τομείς και δεν θέλω να πω κάτι. Είμαστε εδώ επειδή έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε δείξει μεγάλη θέληση».



-την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά το 0-2 και την πίστη που δείχνει ο κόσμος: «Νομίζω ότι πραγματικά υπάρχει εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Το έχουμε δουλέψει και οφείλεται στην ποιότητά μας και στη δουλειά μας. Ο αντίπαλός μας είναι ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη που μπορεί να συναντήσει από την άλλη ομάδα. Ο κόσμος γνωρίζει και έχει μάθει τι μπορούμε και ότι μπορούμε να αντιδράσουμε, λόγω της δουλειάς που κάνουμε και της ποιότητας που έχουμε δείξει».

-το μήνυμα που θέλει να στείλει (έπειτα από δική του πρωτοβουλία) για το σημερινό βράδυ: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, ο κόσμος ήταν φανταστικός, αλλά και οι παίκτες και θέλω να πω περαστικά στον Σισέ και να του δώσω μια μεγάλη αγκαλιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags