Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ντου" από Δώνη στα αποδυτήρια - Τρελή ατάκα για Περέα
| 2019-09-19 10:26:00

"Ντου" Δώνη στα αποδυτήρια - "Άφωνοι" οι παίκτες - Αυτό ήταν μαγκιά - Τρελή ατάκα για Περέα!

του Νίκου Στεργίου
"Ντου" Δώνη στα αποδυτήρια - "Άφωνοι" οι παίκτες - Αυτό ήταν μαγκιά - Τρελή ατάκα για Περέα!

Τα... έσπασε ο Έλληνας τεχνικός. Δεν ξανάγινε. Ποιον αποθέωσε;

Παναθηναϊκός: Στη γραμμή που πρωτοχάραξε ο Νίκος Νταμπίζας, την επομένη της "τεσσάρας" από τον Άρη, στη γραμμή που ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία έγινε γνωστή η παραμονή και του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα στα πόστα τους και στη γραμμή της συντριπτικής πλειοψηφίας των media, συντάχθηκε χθες αποφασίζοντας να εμφανιστεί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και να μιλήσει στους παίκτες του "τριφυλλιού" και ο προπονητής των "πράσινων".

Λίγο μετά φυσικά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας των 50 οπαδών, οι οποίοι ίσως ήταν και οι μόνοι που δεν έκαναν... διακρίσεις, κατακρίνοντας τους πάντες και θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής, ο Γιώργος Δώνης πριν ηγηθεί της προπόνησης τα έψαλλε για τα καλά στους παίκτες του.

Πολλά δεν κυκλοφορήσαν και ούτε διέρρευσαν. Από τη Δευτέρα άλλωστε και μετά πέραν μιας σχετικής συμφωνίας που υπάρχει στα αποδυτήρια, άπαντες εκεί έχουν... προειδοποιηθεί αυστηρότατα και αρμοδίως (και από διάφορες πλευρές) για τη διατήρηση του άβατου, ωστόσο οι λιγοστές πληροφορίες που διέρρευσαν θέλουν τον Έλληνα τεχνικό να εμφανίζεται "όπως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ" στους παίκτες του, να τους καταλογίζει -πως και οι υπόλοιποι του οργανισμού- και αυτός ευθύνες, ζητώντας τους να συνέλθουν και να αλλάξουν άμεσα την κατάσταση, τονίζοντας πως τώρα ο "Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα, όπως ήταν στην προετοιμασία".

Ο Γιώργος Δώνης προφανώς και θέλησε με τον δικό του τρόπο να "τσιγκλήσει" και αυτός με τη σειρά του τον εγωισμό των παικτών, το τι κατάφερε και αυτός θα φανεί άμεσα, εντύπωση σίγουρα προκάλεσε το γεγονός πως αφενός ανέλαβε και αυτός τις ευθύνες του (έστω και με μια ατάκα), αλλά και ο παραλληλισμός που χρησιμοποίησε με τον 19χρονο Κολομβιανό επιθετικό, Περέα, τον οποίο και έφερε ως... παράδειγμα προσπάθειας για τους υπόλοιπους, παρότι είναι στην ομάδα πολύ λίγο διάστημα και είναι από τους πλέον νεαρούς των αποδυτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη έκπληξη Δώνη - Αυτόν βάζει βασικό με Ολυμπιακό - Τεράστιο ρίσκο - Δεν έχει ξαναπαίξει!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags