Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Απολύτως χαρούμενος, αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος ήταν ο άσος των Πειραιωτών
| 2019-09-19 13:00:00

Το αποκάλυψε ο Μασούρας - Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας στον φετινό Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Το αποκάλυψε ο Μασούρας - Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας στον φετινό Ολυμπιακό!

Ο άσος των Πειραιωτών στο προσκήνιο.

Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Απολύτως χαρούμενος, αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος ήταν ο άσος των Πειραιωτών, μετά τον «μαγικό» βαθμό που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Ελληνας διεθνής μίλησε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι το εφετινό στοιχείο της ομάδας είναι ότι δεν τα παρατάει. Αναφέρθηκε στα ψυχικά και σωματικά αποθέματα των «ερυθρόλευκων» και εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός μετά το 60' ανεβάζει πολύ την απόδοσή του.

Ο διεθνής άσος, μίλησε επίσης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πεποίθησή, ότι η ομάδα του θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

    -Γιώργο, ένας πολύ σημαντικός βαθμός απέναντι στην Τότεναμ. Ενα παιχνίδι στο οποίο δείξατε χαρακτήρα...
    «Θεωρώ ότι θέλει ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να γυρίσεις το παιχνίδι όταν είσαι πίσω στο σκορ με 2-0. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ενώ δέχθηκε δύο γκολ». 

    -Οταν μένεις 2-0 πίσω στο σκορ με μία ομάδα όπως η Τότεναμ, χωρίς να έχεις δεχτεί φάση, που βρίσκεις τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσεις το παιχνίδι;
    «Αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο του εφετινού Ολυμπιακού. Εχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτός είναι ο οδηγός μας μέσα στο γήπεδο και θα παραμείνει». 

    -Πιο είναι το μυστικό και όσο περνάει η ώρα ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα;
    «Είμαστε πεισματάρηδες όλοι οι παίκτες και δουλεύουμε πάρα πολύ. Δεν παρατάμε τα παιχνίδια και θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα κι αυτό νομίζω ότι βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags