Facebook Pixel Έδωσε απαντήσεις ο Γκαγκάτσης: «Ανεξάρτητο το PAOK TV»
| 2019-09-19 18:37:00

Έδωσε απαντήσεις ο Γκαγκάτσης: «Ανεξάρτητο το PAOK TV - Με την λογική του κ. Καραπαπά δεν...»

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις ο Γκαγκάτσης: «Ανεξάρτητο το PAOK TV - Με την λογική του κ. Καραπαπά δεν...»

Όσα είπε για την παραγωγή του PAOK TV.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του τέθηκαν στην σύσκεψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, λύνοντας τις απορίες αναφορικά με το PAOK TV και την χρήση του VAR στους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου.

«Υπάρχουν εννιά κάμερες στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, που χρησιμοποιούνται από την εταιρία παραγωγής και η εικόνα πηγαίνει προς χρήση του VAR, απευθείας μέσω του συστήματος του OB VAN, είναι στην κρίση και ευχέρεια του διαιτητή ποια κάμερα θα χρησιμοποιήσει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία άμεση έμμεση εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Όλα γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται και προβλέπονται», σημείωσε αρχικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

«Η ABC Production, η εταιρία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητη, είναι μια εταιρία που καλύπτει όλους τους αγώνες του Champions League και του Europa League στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την COSMOTE. Με τη λογική του κ. Καραπαπά ούτε το Open μπορεί να δείξει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ούτε το ΣΚΑΙ του Παναθηναϊκού ούτε το ONE, και στο άμεσο μέλλον ενδεχομένως και η Νova, παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η εξαγορά της από τον κ. Μαρινάκη», προσέθεσε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags