Facebook Pixel Τι ισχύει με Λόπες και Ένινγκ στον Άρη
| 2019-09-19 21:09:00

Εξελίξεις σε top ομάδα της Superleague - Ποιον προπονητή έκλεισε και τον κρατάει... stand by!

Sportdog Team
Εξελίξεις σε top ομάδα της Superleague - Ποιον προπονητή έκλεισε και τον κρατάει... stand by!

Υπάρχει συμφωνία. Τι περιμένει και πότε θα σκάσει η ανακοίνωση;

Τα των… Καταλανών, η τοπική Sport τα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Συνεπώς, το σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο «ο Αρης πιέζει τον Ζεράρδ Λόπες για να υπογράψει καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή του ελληνικού συλλόγου» και πως «ο Καταλανός έθεσε συγκεκριμένες απαιτήσεις και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», θεωρούμε εκ προοιμίου δεδομένο πως ισχύουν.

Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνεται και από την στάση των «κιτρίνων». Από την «τεσσάρα» επί του Παναθηναϊκού και μετά δεν έκρυψαν πως νέος προπονητής θα κάθονταν στον πάγκο του «Βικελίδης» μετά το clasico της Θεσσαλονίκης και πως αυτό θα πήγαινε κανονικά ως πρώτος προπονητής ο Απόστολος Τερζής.

Χρόνος κερδισμενός προφανώς για τον Καρυπίδη και τον Χαριστέα. Γιατί όμως να τον χρειάζονται όταν την Κυριακή είχε έρθει στο «Βικελίδης», παρακολούθησε το ματς με τον Παναθηναϊκό και συναντήθηκε μαζί τους ο Γερμανός τεχνικός Μίκαελ Ενινγκ, ουσιαστικά αποδεχόμενος ό,τι άκουσε ως προϋπόθεση συνεργασίας από τον ισχυρό άνδρα του Αρη.

Ο λόγος είναι σαφής και έχει ονοματεπώνυμο: Ζεράρ Λόπες! Πρώτη επιλογή του Αρη είναι ο τεχνικός των φυτωριακών τμημάτων της Μπαρτσελόνα και αυτόν προσπαθούν να πείσουν να έρθει στην Ελλάδα για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ενινγκ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια… καβάτζα πολυτελείας. Εχει προφανώς συμφωνήσει (έδειξε άλλωστε πόσο πολύ θέλει τη δουλειά ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη, χωρίς την παραμικρή ανταπόδοση) αλλά Καρυπίδης και Χαριστέας τον κρατάνε stand by (προφανώς μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας) ώστε να εξαντλήσουν τα περιθώρια με τον Λόπες.

Αν δεν τον πείσουν, τότε ναι, ο Ενινγκ – αφού πλέον θα έχουν ξεμείνει και από εναλλακτικές επιλογές – μπορεί να πιάσει… πάγκο στο «Βικελίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα... σαρώνει όλα ο Δώνης - "Τρελή" απόφαση πριν τον Ολυμπιακό - Παίζει με τη φωτιά - Θα του βγει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags