Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη γνωστού ρεπόρτερ της ΑΕΚ - Εξελίξεις με Ολιβέιρα - Τι θα συμβεί ενόψει ΠΑΟΚ
| 2019-09-20 11:58:00

Αποκάλυψη γνωστού ρεπόρτερ της ΑΕΚ - Εξελίξεις με Ολιβέιρα - Τι θα συμβεί ενόψει ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη γνωστού ρεπόρτερ της ΑΕΚ - Εξελίξεις με Ολιβέιρα - Τι θα συμβεί ενόψει ΠΑΟΚ

Όλες οι εξελίξεις.

Την πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό και τα διλήμματα του Νίκου Κωστένογλου ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία του ματς.

"Εκτιμώ πως θα επιστρέψει στην τριάδα στην άμυνα. Εννοείται, θα ξεκινήσει ο Μπάρκας. Δεξιά θα ξεκινήσει ο Παουλίνιο, γιατί ο Μπακάκης θα παίξει στόπερ. Μικρή επιφύλαξη σε αυτό, γιατί και ο Οικονόμου πήγε καλά στο προηγούμενο ματς και μπορεί να τον δούμε στην τριάδα.

Σίγουρος είναι ο Σιμόες, ενώ βλέπω και Κρίστισιτς, για να είναι πιο έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θα παίξει σίγουρα. Αριστερά βλέπω φαβορί τον Λόπες και στην επίθεση Λιβάγια και Μάνταλο σίγουρα, σε σύστημα 3-4-1-2. Ο Αλμπάνης έπαιξε με τη Λαμία, αλλά σε άλλη θέση, ίσως παίξει επειδή πήγε καλά στο προηγούμενο ματς. Επειδή θα παίξει με δύο επιθετικούς, δεν υπάρχει προβληματισμός για να εγκλωβιστεί ο Λιβάγια, που θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο μαζί με τον Μάνταλο, όπως και στην Τρίπολη, που λειτούργησε".

Επιπλέον σχολίασε πως: "Το δίδυμο Ίβιτς και Κωσένογλου έχει επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στην ΑΕΚ. Όλοι θεωρούν κομβικής σημασίας το ματς, το περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία", ενώ για την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα ανέφερε την εκτίμησή του πως θα παίξει κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags