Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τον Χρήστο!
| 2019-09-20 14:33:00

Απίθανη ατάκα Γιώργου Δώνη για τον Χρήστο: "Κομπλεξισμοί - Ψυχανάλυση - Aν ήμουν στη θέση του"

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Γιώργου Δώνη για τον Χρήστο: "Κομπλεξισμοί - Ψυχανάλυση - Aν ήμουν στη θέση του"

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε δηλώσεις στη Nova, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA για:

-για την προσωπικότητα των παικτών στις δύσκολες συνθήκες: «Έχουμε καλές προσωπικότητες για να συζητήσουμε πράγματα. Στην επικοινωνία με τους παίκτες θ' ακούσεις καλές απόψεις. Δεν αρκεί να είσαι καλή προσωπικότητα όταν μπεις στο γήπεδο. Είναι άλλο να είσαι αρχηγός και άλλο καλή προσωπικότητα. Στο κομμάτι αυτό υστερούμε. Αν καταφέρουμε ν' αναπτύξουμε παίκτες όπως ο Δώνης, ο Κουρμπέλης, ο Μακέντα, ο Χατζηθεοδωρίδης. Στο κομμάτι προσωπικότητα όταν δεν είναι το καλό μας παιχνίδι, δεν είναι το δυνατό μας κομμάτι».

-για τον Ζαχίντ: «Ο Ζαχίντ είναι ήπιων τόνων, επηρεάζεται εύκολα. Ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί μου γιατί ξέρω να τον διαχειριστώ».

-για τον γιο του και όσα ακούγονται: «Αν ήμουν στη θέση του Χρήστου θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι εμπειρία να έχεις προπονητή τον πατέρα σου. Όταν θα είσαι 36-37 θα το θυμάσαι αυτό. Ο άλλος ο γιος μου που είναι στη Γαλλία, μου λέει πόσο τυχερός θα ήταν αν με είχε προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν' αντιμετωπίσουμε την κριτική. Αν η πρόθεση είναι καλή, ακόμα κι αν είναι σκληρή, θα πρέπει να το επεξεργαστείς.

Αν υπάρχει ο κακοπροαίρετος που δεν μπορεί να δει ότι δυο μήνες ο Δώνης μαζί με τον Πούγγουρα ήταν οι καλύτεροι παίκτες της προετοιμασίας και πει ότι παίζει στον Παναθηναϊκό γιατί ο μπαμπάς του είναι προπονητής, θέλουν ψυχανάλυση. Ας αφήσουμε τους κομπλεξισμούς περί πατέρα και γιου, αλλά μακάρι να ήμουν στη θέση του Χρήστου».

Το μήνυμά του: «Θέλω να κλείσω με κάτι σημαντικό για εμάς. Και για τους εαυτούς μας να δείξουμε εικόνα ανταγωνιστικής και σοβαρής ομάδας που ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο. Εγώ που έχω αυτή την εμπειρία και έχω περάσει από την ομάδα για πολλά χρόνια. Άσχετα από το ποια είναι η κατάστασή μας, είναι σημαντικό να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο. Να παλέψουμε. Να δίνουμε ελπίδα στον κόσμο. Όταν θα το δείχνεις σε κάθε επόμενο παιχνίδι, θα γιγαντώνεται αυτό. Πρέπει ν' αφήσουμε πίσω μας το δείγμα των τριών πρώτων αγωνιστικών και πρέπει να το δείξουμε την Κυριακή το βράδυ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags