Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Αποκάλυψη Δώνη - Γιατί παραιτήθηκε και ποιος τον κράτησε στον Παναθηναϊκό
| 2019-09-20 17:47:00

Απίστευτη αποκάλυψη Δώνη - Ποιος τον κράτησε στον ΠΑΟ - Ψάχνονται όλοι - Παραιτήθηκε γιατί...

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη αποκάλυψη Δώνη - Ποιος τον κράτησε στον ΠΑΟ - Ψάχνονται όλοι - Παραιτήθηκε γιατί...

Τι έγινε στο Βικελίδης, τι έκαναν οι παίκτες; Δεν ήταν ο Νταμπίζας!

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που δίνονται στο συνδρομητικό κανάλι παραμονές των αναμετρήσεων της Super League αυτή που σήμερα έδωσε ο Γιώργος Δώνης. Εκ των πραγμάτων, το πρόσωπο των ημερών τις τελευταίες μέρες, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεστόμισε… ατακάρες, απαντώντας επί παντός επιστητού και στο κάθε τι που έχει να κάνει με τα όσα ταλανίζουν την καθημερινότητα του συλλόγου τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτό που κρατάμε εδώ για περισσότερη ανάλυση είναι η περιγραφή του για τις σκέψεις αποχώρησης που έκανε μετά το ματς με τον Άρη και πως τελικά (αλλά και πότε) άλλαξε την απόφαση του. Ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Πάντα υπάρχει η ένταση της στιγμής και σκέφτηκα πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω από το σύλλογο. Το είπα στα αποδυτήρια (σ.σ. στο «Βικελίδης»). Έγιναν διάφορα πράγματα και στο ξενοδοχείο όταν επιστρέψαμε. Πριν πάω στον πρόεδρο της ομάδας είχε παρθεί η απόφαση να μείνω, αλλά ήθελα να βάλω στο τραπέζι και το ενδεχόμενο της αποχώρησης για το καλό της ομάδας».

Δεδομένο λοιπόν πως ο Δώνης, όπως είχαμε πει από τη Δευτέρα στον sportdog, ανακοίνωσε στα αποδυτήρια πως παραιτείται. Στάση, σκέψη και απόφαση που διατήρησε ως και το απόγευμα της Δευτέρας, μέχρι δηλαδή να πάει στη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο. Δεν το έκρυβε σε όσους μιλάει πως θέλει να φύγει και πως η παραμονή του δεν βοηθάει ούτε τον ίδιο ούτε την ομάδα.

Το τι μεσολάβησε για να – δηλώσει πως – πάει στη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο έχοντας «ουσιαστικά παρθεί η απόφαση να μείνω», είναι μια καλή ερώτηση. Σίγουρα  θα πρέπει να έπαιξε ρόλο η στάση των παικτών, οι οποίοι – όσοι τουλάχιστον μίλησαν σε εκείνες τις συζητήσεις της Δευτέρας (αλλά και νωρίτερα, στη Θεσσαλονίκη) – τάχθηκαν υπέρ του, παρά την αναστάτωση που προέκυψε με τις αντιδράσεις Νταμπίζα για τη διαρροή των λεχθέντων στη μεταξύ παικτών και τεχνικού διευθυντή συνάντηση.

Και πάλι όμως, ο Δώνης γνώριζε πως οι παίκτες είναι με το μέρος του, αναλαμβάνουν τις ευθύνες (που άπαντες ζητούσαν) για την κακή εμφάνιση της ομάδας. Και το ήξερε ουσιαστικά από το βράδυ της Κυριακής όταν και είχε αποφασίσει να φύγει από την ομάδα. Προφανώς λοιπόν, δεν μπορεί να ήταν μόνο η στήριξη των παικτών που τον έκανε να υπαναχωρήσει, ούτε (φυσικά) η επιμονή του Νίκου Νταμπίζα να μείνει στο πόστο του και η ποικιλόμορφη και έντονη στήριξη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στον ΠΑΟ - Ανακοίνωση-φωτιά οργανωμένων - Είναι κατά της αποχής - Τρελά "καρφιά"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags