Facebook Pixel ΑΕΚ - Γκουστάβο Πογέτ: "Σίγουρα θα γυρνούσα στην Ελλάδα"
| 2019-09-20 19:22:00

Έριξε "βόμβα" επιστροφής ο Πογέτ - Ατάκες για ΑΕΚ και... Ολυμπιακό

Sportdog Team
Έριξε "βόμβα" επιστροφής ο Πογέτ - Ατάκες για ΑΕΚ και... Ολυμπιακό

Δεν ξεχνά την Ένωση ο Ουρουγουανός.

ΑΕΚ - Γκουστάβο Πογέτ: Ο Ουρουγουανός τεχνικός "έπαιξε" δυνατά στα ρεπορτάζ της Ένωσης μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο, όμως δεν τα βρήκε με την πρώην ομάδα του για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πάντως, ο Πογέτ δεν έχει ξεχάσει την ΑΕΚ και σε σημείωμα που δημοσίευσε στο site "coachesvoice" τόνισε ότι θα γυρνούσε σίγουρα στο ελληνικό πρωτάθλημα εάν του δινόταν η ευκαιρία.

Παράλληλα, θυμήθηκε τη νίκη σε ντέρμπι επί του Ολυμπιακού κατά το πέρασμά του από τον Δικέφαλο.

'Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ήμουν εκεί έξι με επτά μήνες. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και είμαι πολύ ευγνώμων που την έζησα. Με έκανε να δω υπό άλλο πρίσμα το ποδόσφαιρο, να προσπαθήσω να το καταλάβω με έναν άλλο τρόπο. Όταν πήγα στην ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολο το να πάρουμε πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπορούσαμε να τους αφήσουμε να το πάρουν χωρίς να χάσουν ούτε ένα ματς. Ευτυχώς, δεν το κάναμε. Τους νικήσαμε σε έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, τη μόνη φορά που ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα όλη την σεζόν. Σίγουρα θα γυρνούσα στην Ελλάδα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία", έγραψε ο Πογέτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags