Facebook Pixel Τα δεδομένα για Μακέντα στον Παναθηναϊκό
| 2019-09-21 10:42:00

Αδιανόητο αυτό που κάνει ο Μακέντα - Γιατί τα... σπάει - "Άκυρο" Νταμπίζα - "Χουνέρι" με Ολυμπιακό;

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητο αυτό που κάνει ο Μακέντα - Γιατί τα... σπάει - "Άκυρο" Νταμπίζα - "Χουνέρι" με Ολυμπιακό;

Έσκασαν τρελά λεφτά. Τι είπε στον Δώνη. Ποιος τον "τρώει";

Μπορεί να μην… υπάρχει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μπορεί περισσότερο να έχει απασχολήσει το VAR παρά τους συμπαίκτες του, μπορεί να έχει γλυτώσει δύο κόκκινες κάρτες ως τώρα, αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο, ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκει τον τρόπο να συντηρεί εαυτόν στην επικαιρότητα.

Είτε για την προοπτική του να μην αγωνιστεί βασικός στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – μόνο και μόνο ότι υπάρχει αυτή η σκέψη, και μάλιστα με τον βασικό του ανταγωνιστή να είναι ένα παιδί που θα παίξει, αν παίξει, για πρώτη φορά βασικός στην επαγγελματική του καριέρα, τα λέει όλα για την κατάσταση του Ιταλού – είτε για τα μηνύματα που φροντίζει να στέλνει προς πάσα κατεύθυνση για το τι προτάσεις είχε το καλοκαίρι, τι προτάσεις θα μπορούσε να έχει, με timing που προφανώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Στον sportdog είχαμε δώσει από την πρώτη στιγμή την πραγματική διάσταση όλης της καλοκαιρινής ιστορίας του Μακέντα. Ο Ιταλός ήταν μεταξύ αυτών που έστειλαν προειδοποίηση προσφυγής στο τέλος της περασμένης σεζόν για την καθυστέρηση σε πληρωμές. Διευθετήθηκε. Εκείνο το διάστημα, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ενημέρωσε τον Νταμπίζα πως υπάρχει ομάδα από το Κατάρ που του προσφέρει 1,1-1,2 εκατ. ευρώ συμβόλαιο. Ο Νταμπίζας τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει η προοπτική, ο Ιταλός απάντησε θετικά, αλλά όταν συνεχίστηκε η κουβέντα και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε πως η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε διάθεση να ξεπεράσει τις 800.000 – 1.000.000 στην προσφορά της, σταμάτησε εκεί η κουβέντα, αφού τέτοια πρόταση δεν θα δέχονταν ποτέ ο Νταμπίζας.

Όχι και πως το κυνήγησε ο «Κίκο». Καμία πρόταση δεν έφτασε στον Νταμπίζα το καλοκαίρι. Μάλιστα, τόσο ο Νταμπίζας όσο (κυρίως) ο Δώνης είχαν φροντίσει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μακέντα μίλησε και με τους δύο, ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία διάθεση να φύγει, δεν είχε καμία πρόταση και δεν είχε και καμία διάθεση να φέρει πρόταση και έτσι, απλά και χωρίς τίποτε άλλο αναφορικά με τον Ιταλό, κύλησε το καλοκαίρι.

Ο,τι διαφορετικό, πολύ απλά εντάσσεται στις άπειρες διαφοροποιήσεις της πραγματικότητας που έχουν καταγραφεί στον καλοκαιρινό Παναθηναϊκό και λογικά στο «τριφύλλι» υπάρχουν αρκετοί που είναι πλέον υποψιασμένοι με την κατάσταση, έχοντας συνηθίσει σε αναφορές και αναδρομές σε γεγονότα και περιστατικά που δεν έγιναν ποτέ, με την προβολή τους σε στιγμές που ο Ιταλός είναι «επίφοβος». Καλή ώρα δηλαδή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο "έγκλημα" Δώνη - Αυτόν βάζει βασικό με Ολυμπιακό - Δεν έχει ξαναπαίξει ούτε λεπτό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags