Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Το... καθάρισε από το έκτο λεπτό ο Αστέρας - Προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε ο Ατρόμητος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-09-21 21:36:00

Το... καθάρισε από το έκτο λεπτό ο Αστέρας - Προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε ο Ατρόμητος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το... καθάρισε από το έκτο λεπτό ο Αστέρας - Προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε ο Ατρόμητος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες με 2-1!

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Σε ένα ματς δύο ομάδων που δεν έχουν νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές, αυτό που μετράει πέρα από τακτικές και ευκαιρίες, είναι ποιος το θέλει περισσότερο.

Στην Τρίπολη αυτός που το ήθελε περισσότερο ήταν ο Αστέρας και απόλυτα δίκαια επικράτησε του Ατρόμητου 2-1, σε μία αναμέτρηση που έχασε τις ευκαιρίες να το «τελειώσει» από το πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου φαινόταν να παίζει μόνος του.

Με αυτή τη νίκη, οι Αρκάδες πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι Περιστεριώτες που η λέξη «τραγικοί» είναι πραγματικά φτωχή για να περιγράψει την εικόνα τους στο πρώτο μέρος, έμειναν στους δύο βαθμούς και κυρίως χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας πολύ πίσω, βάσει των στόχων που έχουν θέση.

Ο Λουίς Φερνάντεθ (3', 6') σκόραρε τα γκολ για την ομάδα του, με τους γηπεδούχους να έχουν και δύο δοκάρια (18', 43), ενώ για τους φιλοξενούμενους αυτός που μείωσε πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (53') ήταν με κεφαλιά ο Σπύρος Ρισβάνης, από εκτέλεση κόρνερ του Κατράνη.



Το ματς

Μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό του «Θ. Κολοκοτρώνης» κι αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έκανε τον Ατρόμητο να θυμίζει ένα σύνολο κατώτερης κατηγορίας, τρυπώντας την άμυνά του όποτε το ήθελε δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι δεν χρειάστηκε καν να χάσουν ευκαιρίες, αφού μόλις στο 3’ άρχισαν το... πάρτι τους στην αντίπαλη άμυνα. Από τα δεξιά κινήθηκε ο Λουίς Φερνάντεθ και χωρίς να βρει κάποιον αντίπαλο έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Μαρκ Φερνάντεθ δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ, πλασάροντας μέσα από τη μικρή περιοχή.

Κι αν ο Ατρόμητος πίστευε ότι έκανε κακό ξεκίνημα, ο Αστέρας ήταν εκεί για να του επιβεβαιώσει ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα, καθώς στο 6’ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Χαουρέγκι πήρε την μπάλα από το κέντρο, δεν χρειάστηκε να περάσει κανέναν, αφού δεν βρήκε και κάποιον στην πορεία του, έκανε το πλασέ με τον Μανδά να τον νικάειωρίς να υπάρχει κανένας, κάνει το πρώτο σουτ, αποκρούει ο Μανδάς και στην επιστροφή ο Φερνάντεθ έκανε το 2-0 στην ανυπεράσπιστη εστία.

Μέχρι το λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι Αρκάδες όχι μόνο έχασαν τις ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς, αλλά να διαμορφώσουν και ένα σκορ-θρίαμβο. Συγκεκριμένα, στο 13’ και το 33’, ο Μανδάς είπε «όχι» σε τετ-α-τετ με τον σκόρερ των δύο τερμάτων, Φερνάντεθ, ενώ στο 18’ και το 43’ οι Ριέρα και Λουίς Φερνάντεθ σε σουτ που επιχείρησαν σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Μανδά.

Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε ως μία κανονική ομάδα, αφού ο Μπαένα που είχε μπει αλλαγή μόλις στο 21’ αντί του Καχίλα ήταν καλύτερος έχοντας καλύτερο ρυθμό, ενώ και η είσοδος του Νταβιώτη αντί του αρνητικού Μάντσον λειτούργησε καταλυτικά υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αφού αρχικά ο Μαρκ Φερνάντεθ έχασε ακόμα μία ευκαιρία, με την μπάλα από το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να περνά άουτ, ο Ατρόμητος ευτύχησε να μειώσει χωρίς ουσιαστικά να έχει δημιουργήσει φάση στα προηγούμενα λεπτά. Η λύση ήρθε από στατική φάση στο 53’, όταν ο Κατράνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρισβάνης στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τους πάντες και εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Παπαδόπουλου, μείωσε σε 2-1.

Αυτή η εξέλιξη έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου και τρία λεπτά αργότερα έχασαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ στη γωνία του, στο σουτ που πραγματοποίησε ο Μανούσος από πλάγια θέση και στο 59’ ήταν η σειρά του Φάρλεϊ Ρόσα να σημαδέψει πάνω από την εστία του Έλληνα γκολκίπερ σε σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας μπόρεσε να ισορροπήσει και στο 71' έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Λουίς Φερνάντεθ να «σκοτώσει» το παιχνίδι, αλλά η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μανδά. Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης έχασε κι αυτός μία ευκαιρία, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μανούσου.

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος- Κώτσιρας, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ- Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα (76? Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντεθ- Λουίς Φερνάντεθ (86? Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (65? λ.τρ. Μπόρχα Φερνάντεθ).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς – Νάτσος, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης – Καχίλα (21? Μπαένα), Χαρίσης, Μάντσον (46? Νταβιώτης) – Μανούσος, Βέλλιος, Ρόσα (89? Γιακουμάκης).

Δείτε το γκολ για το 1-0 ΕΔΩ

Δείτε το γκολ για το 2-0 ΕΔΩ

Δείτε το γκολ για το 2-1 ΕΔΩ


Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags