Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Κωστένογλου για τους οπαδούς ενόψει ΠΑΟΚ: "Φοβάμαι μήπως..."
| 2019-09-21 23:28:00

Φοβερή ατάκα Κωστένογλου για τους οπαδούς ενόψει ΠΑΟΚ: "Φοβάμαι μήπως..."

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Κωστένογλου για τους οπαδούς ενόψει ΠΑΟΚ: "Φοβάμαι μήπως..."

Τρομερή αποθέωση για τον κόσμο της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Νίκος Κωστένογλου: Ο τεχνικός της Ένωσης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το διπλό στο Αγρίνιο, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΛ για τη συμπαράστασή του στην ομάδα.

Παράλληλα, ότι... φοβάται μήπως πέσει έξω στις προβλέψεις του για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής και δει πάνω από 50.000 φίλους της Ένωσης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη σε καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και μέχρι το 20ό λεπτό ήμασταν πολύ καλοί, όμως χάσαμε την ισορροπία μας και ο Παναιτωλικός είχε κάποιες προσπάθειες χωρίς όμως να μας απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε κάποιες οδηγίες, διαφοροποιήσαμε την τακτική μας και ανεβάσαμε την απόδοσή μας κατακόρυφα. Είναι πολύ θετικό ότι δε δεχτήκαμε καμία ευκαιρία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη αλλά και για την εικόνα που είχαν.

Θα διαφωνήσω ότι το ματς έκριναν τα λάθη του Παναιτωλικού. Εμείς μετά το 20ό λεπτό δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν είχαμε την κυκλοφορία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο το βελτιώσαμε αφού περιορίσαμε τα λάθη της εύκολης πάσας που είχαμε στο πρώτο. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες σε αντίθεση με το πρώτο. Σε κάθε περίπτωση από το 20 μέχρι το 45 δεν ήταν η ΑΕΚ που είδαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές όμως ξέρω πως δεν είναι εύκολο να συμβαίνει πάντα αυτό.

Αναγνωρίζω ότι η ομάδα είναι δύσκολο να έχει διάρκεια και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη μεταμόρφωση στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, από τον κύριο Ίβιτς μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Όπως τους είπα και στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι, να συνεχίσουμε όλοι μαζί έτσι ενωμένοι για να κυριαρχήσουμε στο μέλλον, γιατί έχουμε ξεκάθαρο στόχο και όλοι μαζί προσπαθούμε γι’ αυτό. Νομίζω ότι είμαστε μονιασμένοι και αυτό μέρα με τη μέρα θα δίνει άλλη εικόνα στην ομάδα. Αυτό που προέχει είναι να παραμείνουμε ταπεινοί όταν κερδίζουμε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τον κόσμο που μας ακολούθησε και μας βοήθησε πολύ".

Για το αν θα επαληθευθεί στις δηλώσεις για τις 50.000 κόσμο την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ είπε: "Νομίζω ότι θα δικαιωθώ. Φοβάμαι μην πέσω έξω γιατί θα είναι περισσότερος ο κόσμος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags