Facebook Pixel Δώνης μετά το ντέρμπι: «Μεγάλη προσωπικότητα ο Σένκεφελντ»
| 2019-09-22 22:54:00

Δώνης μετά το ντέρμπι: «Μεγάλη προσωπικότητα ο Σένκεφελντ - Δεν είμαι εμμονικός να μην...»

Sportdog Team
Δώνης μετά το ντέρμπι: «Μεγάλη προσωπικότητα ο Σένκεφελντ - Δεν είμαι εμμονικός να μην...»

Τι είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Παίκτη με μεγάλη προσωπικότητα χαρακτήρισε τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε για την χαμηλή αυτοπεποίθηση που έχουν ακόμα οι παίκτες του, αλλά και για το γεγονός πως δεν είναι εμμονικός και αλλάζει σύστημα όπου χρειάζεται.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση. Βιώνουμε αγωνιστική κρίση και σήμερα τόσο σε επίπεδο συγκρότησης και συνοχής όσο και σε κάθε προσπάθειά μας έπρεπε να κερδίζουμε χρόνο μέσα στο παιχνίδι και να αποκτάμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε καλή λειτουργία και δεν δεχόμασταν φάσεις αλλά παρ' όλα αυτά η αυτοπεποίθησή μας βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο. Αυτό οφείλεται στα προηγούμενα ματς μας. Σήμερα αποφασίσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, καταφέραμε να φέρουμε τη μπάλα στο μισό του αντιπάλου, δημιουργήσαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό και παίρνουμε αυτοπεποίθηση αλλά και έναν βαθμό που στη φάση που είμαστε είναι σημαντικός. Βοήθησε πολύ και ο Σένκεφελντ που είναι μεγάλη προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Γιώργος Δώνης στην κάμερα της Nova.

«Στα φιλικά δεν είχαμε δώσει δικαίωμα να πιστεύει κανείς ότι θα έχουμε πρόβλημα αλλά είμαι φιλόδοξος προπονητής και με βάση αυτά που δείξαμε στα προηγούμενα ματς, έπρεπε να αλλάξουμε πρόσωπο. Αυτό ήταν δουλειά του προπονητή: να δείξουμε τα θετικά μας στοιχεία, να μακιγιάρουμε τα μειονεκτήματά μας και να κριθούμε στο τέλος της σεζόν. Δεν είμαι εμμονικός προπονητής. Θα ήταν τεράστιο λάθος να κρατήσω το ίδιο σύστημα. Ψάχνω πράγματα σε κάθε ματς», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags