Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Άγριο "ξύλο" Βαρούχα-Κάκου - "Λάθος η αποβολή του Άρη" - "Πέναλτι Τσιμίκα στον Περέα"!
| 2019-09-23 00:09:00

Άγριο "ξύλο" Βαρούχα-Κάκου - "Λάθος η αποβολή του Άρη" - "Πέναλτι Τσιμίκα στον Περέα"!

Sportdog Team
Άγριο "ξύλο" Βαρούχα-Κάκου - "Λάθος η αποβολή του Άρη" - "Πέναλτι Τσιμίκα στον Περέα"!

"Σωστά ακυρώθηκε γκολ ΠΑΟΚ" - Τρελές διαφωνίες, δείτε ΒΙΝΤΕΟ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παρά την παρουσία του VAR φούντωσε και πάλι η συζήτηση για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπήρξαν πολλές δύσκολες φάσεις στα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Μάλιστα, ακόμα και οι καθηγητές διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος Κάκος διαφώνησαν σε πάρα πολλά, όπως θα δείτε και παρακάτω στα βίντεο.

Ο Βαρούχας μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή ανέφερε πως ήταν σωστά και τα δύο πέναλτι που έδωσε ο Γερμανός διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού και έκανε λόγο για σοβαρό λάθος του βοηθού, που ζήτησε επανάληψη στο πρώτο, κάτι που δεν έγινε τελικά καθώς υπήρξε... παρέμβαση του VAR.




Από εκεί και πέρα, για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τόνισε πως σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Μάτος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (όταν το σκορ 1-1) αφού ήταν οφσάιντ ο Μπίσεσβαρ στην αρχή της φάσης, ενώ συνέχισε λέγοντας πως σωστά είδε δεύτερη κίτρινη ο Μάτος και λανθασμένα ο παίκτης του Άρης. Για τον Σάσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι απλό φάουλ, δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη άρα ούτε και κόκκινη. Είναι απλό φάουλ».

Από την πλευρά του ο Τάσος Κάκος χαρακτήρισε επίσης σωστά τα δύο πέναλτι του Παναθηναϊκού, ωστόσο σημείωσε πως θα έπρεπε να έχει δοθεί και τρίτο πέναλτι, σε μία μονομαχία Τσιμίκα – Περέα, όταν ο πρώτος χτυπάει με το χέρι στο πρόσωπο τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Για το παιχνίδι της Τούμπας, ο Κάκος μιλώντας στo OPEN σημείωσε πως για το γκολ του Μάτος που ακυρώθηκε ότι είναι δύσκολη φάση και αφού δεν υπάρχει γραμμή ίσως να έπρεπε να μετρήσει, με τη λογική ότι το ποδόσφαιρο είναι υπέρ του θεάματος, άρα και υπέρ του επιτιθέμενου.

Από εκεί και πέρα, χαρακτήρισε δύσκολη την φάση του Μάτος, αλλά σωστή την αποβολή του, καθώς από τη στιγμή που έδειξε φάουλ ο Σιδηρόπουλος δεν γινόταν να μη βγάλει κίτρινη, ενώ για την αποβολή του Σάσα, σημείωσε πως είναι «ξεκάθαρη περίπτωση, ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα. Φυσιολογικό να βγάλει κίτρινη ο διαιτητής, άρα κόκκινη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΦΩΤΟ της χρονιάς από την Τούμπα - Απίθανο τι έγινε στο φινάλε του ΠΑΟΚ - Άρης!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags