Facebook Pixel Άρης: Απίστευτη "απόφαση" από Χαριστέα μετά τον ΠΑΟΚ
| 2019-09-23 10:14:00

Απίστευτη "απόφαση" Χαριστέα μετά τον ΠΑΟΚ - Αυτούς "καθάρισε" - "Άφωνη" η Θεσσαλονίκη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη "απόφαση" Χαριστέα μετά τον ΠΑΟΚ - Αυτούς "καθάρισε" - "Άφωνη" η Θεσσαλονίκη!

Τρελή ανατροπή στον Άρη. "Κάηκαν" όλοι. Τι "ανακοίνωσε";

Άρης: Ποιος Ιέρο, ποιος Γκούτι, ποιος Κρέσπο, ποιος Λόπες, ποιος Ένινγκ και ποιος Πανούτσι; Σύμφωνοι, οι τρεις πρώτοι δεν συγκινήθηκαν από τις προτάσεις της ελληνικής ομάδας και δεν αποφάσισαν (άλλος μετά από ένα τηλέφωνο, άλλος μετά από ένα ραντεβού, άλλος μετά από δύο) να μπουν στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.

Ο Καταλανός, ακόμη, το συζητάει, διαπραγματεύεται ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάζεται από media της πατρίδας του. Ο Ιταλός, προέκυψε το τελευταίο 48ώρο, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος πως επίσης διαπραγματεύεται με τους "κίτρινους", αλλά πως ο λόγος που δεν έχει συμφωνήσει έχει να κάνει με το επιτελείο που θέλει να φέρει στο "Βικελίδης".

Όσο για τον Γερμανό; Αυτός ήρθε, τα είπε με Καρυπίδη-Χαριστέα, αποδέχθηκε τα πάντα από αυτά που άκουσε και εδώ και μέρες είναι στο ακουστικό του περιμένοντας ειδοποίηση, όντας παράλληλα -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- η "σίγουρη" λύση, η προφανής επιλογή, η καβάτζα σε περίπτωση που δεν προκύψει και δεν προχωρήσει κάτι καλύτερο.

Πώς όμως να προκύψει κάτι καλύτερο; Ή ακόμη ακόμη και αυτοί που φέρονται ότι έχει συζητήσει ο Άρης (Λόπες, Πανούτσι και Ένινγκ) πως θα "περαστούν" επικοινωνιακά όταν επισήμως και αρμοδίως, τους έχει... αδειάσει ο Άγγελος Χαριστέας;

Ο τεχνικός διευθυντής ήταν σαφής και ξεκάθαρος μετά τη χθεσινή ισοπαλία στην Τούμπα, τονίζοντας πως ο ίδιος προτιμά τη μονιμοποίηση του Απόστολου Τερζή στον πάγκο των "κίτρινων". Τίποτα διαφορετικό, καμία αναφορά στους υπόλοιπους "υποψηφίους" ή διεκδικητές. Μετά από τη συγκεκριμένη λοιπόν δήλωση και τη σαφή προτίμηση του καθ’ ύλην αρμόδιου για την επιλογή του επόμενου προπονητή, είναι ξεκάθαρο -και δια της εις ατόπου αν θέλετε- πως οι υπόλοιποι, απλώς, "καίγονται".

Εκτός αν πιστεύει κανείς πως πλέον, μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση, οι "κίτρινοι" θα πάνε να κλείσουν έναν από τους Λόπες, Ενινγκ, Πανούτσι, που ο τεχνικός του διευθυντής θεωρεί λιγότερο κατάλληλους από τον Έλληνα τεχνικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H φωτογραφία της χρονιάς από την Τούμπα - Απίθανο τι έγινε μετά το γκολ του Ματίγια - Δεν ξανάγινε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags