Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καυτή" απόφαση Δώνη, αυτούς "στέλνει" - Κακοί με Ολυμπιακό
| 2019-09-24 10:26:00

Απόφαση-φωτιά Δώνη - Αυτούς "καθαρίζει" από ΠΑΟ - Ήταν κακοί με Ολυμπιακό - Αλλάζει τα πάντα

του Νίκου Στεργίου
Απόφαση-φωτιά Δώνη - Αυτούς "καθαρίζει" από ΠΑΟ - Ήταν κακοί με Ολυμπιακό - Αλλάζει τα πάντα

Τεράστια μαγκιά. Είναι δικές του μεταγραφές. Ποιοι τους "τρώνε";

Παναθηναϊκός: Φτάνουν 90 λεπτά για να κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή; Σίγουρα όχι. Το δείγμα όμως για παράδειγμα του Μπαρτ Σένκεφελντ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν όντως ελπιδοφόρο. Και πάλι όμως, πρώιμο, γιατί οι ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου παιχνιδιού -με την άμυνα δηλαδή του Παναθηναϊκού να μη δίνει χώρους- δεν θα είναι συνηθισμένες στα περισσότερα παιχνίδια των "πρασίνων".

Από εκεί και πέρα, καλό θα είναι να μη βιαζόμαστε να κρίνουμε με ένα εικοσάλεπτο (που τόσο αγωνίστηκε) τον Ούφε Μπεκ, ενώ τα τρία παιχνίδια που έχει πάρει ως τώρα, όλα ερχόμενος από τον πάγκο, ο Γιοάν Μολό, επίσης δεν είναι επαρκές δείγμα, παρότι ο Γάλλος όντως δείχνει αυτό που και ο Δώνης κατέγραψε μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι και σήμερα όλα τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού επισημαίνουν, την τρέλα δηλαδή.

Σε κάθε περίπτωση και χωρίς υπερβολή είναι προφανές ότι η προχθεσινή εικόνα των συγκεκριμένων νεοαποκτηθέντων ήταν θετική, συνέβαλλε στην αισιοδοξία που σιγά σιγά προσπαθεί να χτίσει ο Παναθηναϊκός

Και σίγουρα, για να τεθεί πάντα συγκριτικά, η εικόνα τους, έστω και σε αυτό το περιορισμένο χρονικά δείγμα, είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη των Ζαχίντ, Κολοβού, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια των "πράσινων" ως τώρα, με τον Έλληνα διεθνή να αντικαθίσταται στα τρία και τον Νορβηγό στα δύο!

Ενδεικτικό αν μη τι άλλο της μετριότατης ως τώρα παρουσίας τους, η οποία εννοείται δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού (και πώς να γίνει για παράδειγμα με την τρομερή γκέλα-χάιλαϊτ του Ζαχίντ στο "Βικελίδης"), αλλά ούτε και στα αποδυτήρια και στο προπονητικό επιτελείο. Πόσο μάλλον όταν οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές ήταν -όπως και ο ίδιος ο Δώνης έλεγε πριν καν τη σέντρα του πρωταθλήματος- 100% δικές του εισηγήσεις και επιλογές.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο συνδυασμός της καλής πρώτης εικόνας των Μπεκ, Μολό με την κακή των Κολοβού, Ζαχίντ δημιουργεί συνθήκες... αλλαγής στην ενδεκάδα των "πράσινων", όταν ο Δανός και ο Γάλλος πλησιάσουν στο 100% σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού τώρα, προφανώς απέχουν αρκετά από το να φτάσουν στο απόλυτο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει μεταγραφάρα - Πρώην του ΠΑΟ και διεθνής Έλληνας τινάζει την μπάνκα - Deal με 20.000.000!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags