Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη: H απάντηση του Μαρτίνς στη Σπόρτινγκ - Ποιος Φερέιρα τώρα;
| 2019-09-25 10:22:00

Αποκάλυψη: Τι απάντησε ο Μαρτίνς στη Σπόρτινγκ - Ποιος Φερέιρα τώρα; - Θα... τρελάνει τον Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Τι απάντησε ο Μαρτίνς στη Σπόρτινγκ - Ποιος Φερέιρα τώρα; - Θα... τρελάνει τον Μαρινάκη!

Πού έγινε το πρώτο "ντου" και πότε. Τρελό παρασκήνιο. Μόνο εδώ...

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πέραν του κομματιού του ενδιαφέροντος/πρότασης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Αμπέλ Φερέιρα, όπως σας γράψαμε σε άλλο θέμα, το RTP, το κρατικό δηλαδή τηλεοπτικό κανάλι της Πορτογαλίας στο δικό του ρεπορτάζ σχετικά με την αναζήτηση νέου προπονητή ανέφερε ξεκάθαρα πως στη λίστα των ανθρώπων των "λιονταριών" βρίσκεται και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η αλήθεια είναι πως και... ποιος δεν βρίσκεται! Η διοίκηση περίμενε μέχρι και πριν λίγες μέρες την αποδέσμευση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τη Μονακό, ωστόσο στις επαφές που πραγματοποίησε μαζί του, διαπιστώθηκε... χαοτική απόσταση στο οικονομικό και έτσι ούτε η... αναμονή (μήπως κα απολύονταν δηλαδή από τη Μονακό) άξιζε τον κόπο.

O δεύτερος που προέκυψε τις τελευταίες μέρες και αποτελεί από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο στο "Αλβαλάδε" είναι ο Ρούι Ζόρζε, ο  νυν τεχνικός της (απόλυτα επιτυχημένης) εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας. 

Απόλυτα εφικτή περίπτωση για τα "λιοντάρια" σε οικονομικό επίπεδο (καθοριστικό κομμάτι για την επιλογή του νέου προπονητή, αφού δεν υπάρχει μεγάλη... άπλα), ωστόσο -κι αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο έχει απαξιωθεί η συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια- οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται πως ο παλαίμαχος άσος προτιμάει την παραμονή του στην Ελπίδων.

Και έτσι προέκυψε το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος πλέον παρουσιάζεται ως ο "εκλεκτός" της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και νωρίτερα, είχε γίνει όντως μια προσέγγιση στον Πέδρο Μαρτίνς. 

Ωστόσο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ευγενικά δεν άφησε περιθώρια περαιτέρω συζήτησης, αφού αφενός δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τώρα το λιμάνι και αφετέρου στην ιεράρχησή του, η πορτογαλική ομάδα δεν έχει να του προσφέρει τίποτα περισσότερα απ' όσα έχει (και δεν μιλάμε μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αυτό ίσως και να είναι το πλέον... ανταγωνιστικό των δύο ομάδων) στους "ερυθρόλευκους".

Απλώς λοιπόν η κρατική τηλεόραση της Πορτογαλίας χθες, διάνθισε το ρεπορτάζ της για τον τεχνικό του Δικεφάλου και ήταν, ως προς την περίπτωση του προπονητή των Πειραιωτών, μάλλον καθυστερημένα πληροφορημένη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους "κουφάνει" όλους ο Μαρτίνς - Αυτόν βάζει βασικό μετά το... κράξιμο - Πού τον θυμήθηκε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags