Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Σενάριο για "εμπλοκή" του Κροάτη στην πρόταση της Σπόρτινγκ για Φερέιρα
| 2019-09-25 20:30:00

Το λένε στην Πορτογαλία - Παίρνει παίκτη-δώρο και δίνει Φερέιρα - Πόσα κερδίζει - Τρελό σενάριο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το λένε στην Πορτογαλία - Παίρνει παίκτη-δώρο και δίνει Φερέιρα - Πόσα κερδίζει - Τρελό σενάριο!

Ποιος "μπήκε" στο deal. Τι λεφτά παίζουν. Είναι δυνατόν;

ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Πολλοί συνέδεσαν την σεναριολογία των τελευταίων ωρών που θέλει τον Αμπέλ Φερέιρα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων προπονητών που εξετάζει η διοίκηση της Σπόρτινγκ, με την παρουσία του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης άλλωστε είναι δανεικός ως το τέλος της σεζόν από τα «λιοντάρια» και τα εν λόγω σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει αυτές τις ώρες, εμπλέκουν την option αγοράς του με πιθανό ντιλάρισμα για τον Φερέιρα.

Πως; Σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους – και σε καμία περίπτωση με οτιδήποτε διαρρέεται από  την πλευρά του ΠΑΟΚ ή του Φερέιρα – στον ΠΑΟΚ θέλουν να εισπράξουν το ποσό που έδωσαν στην Μπράγκα προκειμένου να αγοράσουν από εκεί τον Πορτογάλο τεχνικό. Ένα ποσό που κυμαίνεται από 2,5 ως 3 εκατ. ευρώ (παρότι υπάρχουν πληροφορίες που το θέλουν ακόμη μεγαλύτερο). Η Σπόρτινγκ, τη δεδομένη στιγμή, παρότι τα οικονομικά της είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με αυτά που ήταν πριν έναν (για παράδειγμα) χρόνο, δεν θέλει να δώσει αυτό το ποσό για να αγοράσει έναν προπονητή, ακόμη και αν αυτός είναι ο Νο1 στη λίστα της.

Ετσι, αυτό που – φέρεται να – έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι να «χαριστεί» ουσιαστικά ο Μίσιτς και να μην γίνει χρήση της option αγοράς του από τους πρωταθλητές Ελλάδας, option που είναι στα 2 εκατ. ευρώ. Και έτσι, με αυτόν τον τρόπο να… ισοσκελιστεί ο Φερέιρα με τον Μίσιτς, ο οποίος τελευταία έχει κερδίσει θέση βασικού και αναντικατάστατου στην ενδεκάδα του «δικεφάλου».

Προχωρημένο σίγουρα σενάριο, ένα από τα πολλά που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και σχετίζονται με τα όσα προκύπτουν από Πορτογαλία για τον Φερέιρα, ως τέτοιο το καταγράφουμε στον sportdog και περιμένουμε – γιατί αυτός θα πρέπει να είναι ο ορίζοντας των όποιων εξελίξεων – την Κυριακή και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πρώτο "χουνέρι" Σαββίδη σε Φερέιρα - Μεταγραφάρα που θα άλλαζε τον ΠΑΟΚ - Τον ήθελε, αλλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags