Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Κούγια για Ουάρντα!
| 2019-09-26 20:46:00

Φοβερή ατάκα Κούγια για Ουάρντα: «Δεν έχει χάσει πρωινή προπόνηση, δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Κούγια για Ουάρντα: «Δεν έχει χάσει πρωινή προπόνηση, δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ»

Τι δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά και την παρουσία του Αμρ Ουάρντα και του Έργκους Κάτσε στους «βυσσινί», μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, στον Μetropolis 95.5.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Στην κατάσταση που είναι ο Αρης είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Βικελίδης. Είναι ένα παιχνίδι που παίζουν οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία αυτή τη στιγμή. Στην ιδανική ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν 4 παίκτες της ΑΕΛ, λέει πολλά».

Για τον Ουάρντα: «Είναι άψογος. Είχα μια άλλη εντύπωση πριν έρθει στην ομάδα. Είναι ένα μικρό παιδί, έχει μεγαλώσει σε αριστοκρατική οικογένεια της Αιγύπτου. Είναι ένα παιδί που θέλει να νιώθει σταρ. Το θέμα είναι πως θα είναι σε μια ομάδα σταρ όταν έχεις κι άλλους αξιόλογους παίκτες.

Οταν προτάθηκε σε εμάς υπήρχε προβληματισμός μεταξύ εμού και του κ.Γρηγορίου, ο κ.Γρηγορίου μάλιστα ήταν αρνητικός στο να έρθει στην ομάδα. Του είπα να το αφήσει σε εμένα και αν υπάρξει πρόβλημα θα το λύσουμε. Δεν έχει χάσει πρωινή προπόνηση, ενώ έλεγαν πως δεν πήγαινε σε πρωινές προπονήσεις.

Είναι ένα παιδί που αντιδράει, είναι και δύσκολο να διαχειριστείς έναν δανεικό παίκτη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Αν μας δινόταν η ευκαιρία θα τον αποκτούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Του αρέσει στη Λάρισα, η πόλη, η ομάδα, τα αποδυτήρια, μου περνάει από το μυαλό για το πως θα διαχειριστώ το μπάτζετ μας για να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε.

Από ό,τι κατάλαβα δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ, το βλέπω ότι του αρέσει στη Λάρισα και αρέσει και στην Λάρισα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κάτσε. Ειδικά ο Ουάρντα ακουμπάει την μπάλα και τον αποθεώνει ο κόσμος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags