Facebook Pixel Το παρασκήνιο για Φερέιρα και Σπόρτινγκ - Πώς κατέληξε στον Σίλας η πορτογαλική ομάδα
| 2019-09-26 22:00:00

Τρελό αυτό που έγινε με Φερέιρα - Ήταν όλα... κόλπο - Στη φόρα από τον... Σίλας - Τι "αποκάλυψε"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό αυτό που έγινε με Φερέιρα - Ήταν όλα... κόλπο - Στη φόρα από τον... Σίλας - Τι "αποκάλυψε"

"Σατανικός" ο Πορτογάλος. Αδιανόητο "παιχνίδι". Διάβασε να μείνεις!

Τα λέγαμε νωρίτερα, ο πορτογαλικός Τύπος φαίνεται πως το επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας. Σύμφωνα με την αξιόπιστη λοιπόν Record, νέος προπονητής της Σπόρτινγκ, θα είναι ο Ζόρζε Σίλας. Ένας άπειρος προπονητής,  ο οποίος στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε απολυθεί από την Μπελενένσες, ύστερα από έναν χρόνο θητείας στον πάγκο της, τη μόνη προπονητική θητεία της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ακόμη λοιπόν και χωρίς την παραμικρή γνώση για τα εσωτερικά, μανατζερικά, οικονομικά, φαίνεται όνομα και επιλογή εφάμιλλη μιας ομάδας η οποία βγαίνει στην αγορά προσφέροντας 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει έναν προπονητή; Δύσκολο. Και δεν είναι λίγο... roller coaster η ιστορία, σε σχέση με το ενδιαφέρον των "λιονταριών" για τον Αμπέλ Φερέιρα; 

Τρίτη πρόταση πρώτη (που όντως έγινε), αλλά απορρίπτεται ασυζητητί γιατί ήταν πολύ χαμηλή, Τετάρτη, διαρροή από το περιβάλλον του Πορτογάλου προπονητή (και μόνο) για δεύτερη πρόταση... ασύλληπτη, 4 εκατ. ευρώ (χωρίς να επιβεβαιώνεται και χωρίς να διαψεύδεται από πουθενά), την ώρα που προέκυπτε από το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ πως ο Σαββίδης "το ξέκοψε και αρνήθηκε στον Φερέιρα οτιδήποτε σχετικό με πιθανή φυγή του" και Πέμπτη η Σπόρτινγκ να συμφωνεί με έναν άνεργο, άπειρο τεχνικό, ο οποίος βάσει των όσων διέρρευσαν δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε ως... βοηθός στο team ενός προπονητή ο οποίος θα αγοράζονταν με 4 εκατ. ευρώ. 

Βλέποντας και τη συνέντευξη που παραχώρησε ο μάνατζερ του Φερέιρα στο Metropolis νωρίτερα σήμερα, μια συνέντευξη όπου πρακτικά δεν είπε τίποτα απολύτως, δεν επιβεβαίωσε το παραμικρό, δεν ανέφερε τίποτα για το χρονικό ή για ποσά, παρά μόνο διατράνωσε την (αναβαθμισμένη) εμπιστοσύνη του οργανισμού του ΠΑΟΚ προς τον πελάτη του, εύκολα συμπεραίνεται το πώς τελικά το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ (που αυτό δεν αμφισβητείται), αξιοποιήθηκε και βοήθησε τον Φερέιρα (και όχι μόνο) προκειμένου να εδραιωθεί και να πάρει(;) τις εγγυήσεις που ήθελε στον ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε: Η 11άδα του Φερέιρα με ΑΕΚ - Παίζει ο Πασχαλάκης; - Τρελό ρίσκο στα στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags