Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βουίζει η πιάτσα για "κλοπή" του Χατζηγιοβάνη - Απόφαση-φωτιά από Δώνη
| 2019-09-27 10:11:00

Βουίζει η πιάτσα για "κλοπή" Χατζηγιοβάνη - Απόφαση-φωτιά από Δώνη, "τελειώνει" τον Έλληνα άσο!

του Νίκου Στεργίου
Βουίζει η πιάτσα για "κλοπή" Χατζηγιοβάνη - Απόφαση-φωτιά από Δώνη, "τελειώνει" τον Έλληνα άσο!

Τρομερές εξελίξεις. Ποιος έκανε "ντου". Έρχεται... τιμωρία.

Παναθηναϊκός: Από εδώ πηγαίνει, από εκεί πηγαίνει, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς με την Ελπίδων μεσοεπιθετικού σίριαλ που κρατάει μήνες. Με εντάσεις, διαφορές, αποκλίσεις, συγκλίσεις, τα πάντα έχει.

Ανατροπές ακόμη δεν έχουν προκύψει, ωστόσο ενόσω συντηρείται αυτή η κατάσταση, με τον 23χρονο εξτρέμ να μην ανανεώνει, εύλογα οι φήμες για τη συνέχεια της καριέρας του θα εντείνονται. 

Άλλωστε, 1η Ιανουαρίου, θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί από το επόμενο καλοκαίρι.

Σημερινό λοιπόν δημοσίευμα της Sportday, φέρνει τον "Χάτζη" να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Όπως επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του, τσεκάρει τις περιπτώσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν εν όψει καλοκαιριού και προφανώς, ο άσος του "τριφυλλιού" δεν θα μπορούσε να μην είναι ψηλά στις επιλογές του.

Ξεκαθαρίζεται πως δεν έχει γίνει επαφή ή προσέγγιση των δύο πλευρών -και τυπικά δεν επιτρέπεται εξάλλου- ωστόσο επισημαίνεται πως o Παναθηναϊκός είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Είναι ένα ερωτηματικό η αντίδραση τόσο των "πράσινων" όσο και των "κιτρινόμαυρων" στο σχετικό δημοσίευμα και κυρίως κατά πόσον αυτό -αλλά και προφανώς και άλλα που θα ακολουθήσουν όσο το στάτους του νεαρού εξτρέμ παραμένει αμετάβλητο στον Παναθηναϊκό- θα επηρεάσει τόσο το μέτωπο των επαφών των δύο πλευρών, αλλά και το κατά πόσον θα αλλάξει η μοίρα του παίκτη στο νυν ρόστερ του "τριφυλλιού", αφού είναι προφανές (και παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις) πως όσο δεν ανανεώνει, τόσο δεν θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Γιώργου Δώνη, χάνοντας συνεχώς τον δρόμο προς την ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε στόματα ο Νταμπίζας μετά το... κράξιμο - Με αυτόν τον παικταρά απογειώνει τον Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags