27/09/19 - 13:36

Νέο τρελό μπάχαλο με Μαρτίνς - Ανάβουν "φωτιές" από το πουθενά - Ξεκάθαρο μήνυμα, ρίχνει "ρουκέτα";

Τι θέλει και τι έχει ζητήσει; Ξεχάστε ό,τι διαβάζετε...

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο τρελό μπάχαλο με Μαρτίνς - Ανάβουν "φωτιές" από το πουθενά - Ξεκάθαρο μήνυμα, ρίχνει "ρουκέτα";
13.485views 0shares

Ολυμπιακός: Από τα πολλά απόνερα που δημιούργηθηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το...  μπάσιμο της Σπόρτινγκ στους πάγκους των μεγάλων ελληνικών ομάδων και στην προσπάθεια των "λιονταριών" να δελεάσουν αρχικά τον Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια τον Αμπέλ Φερέιρα είναι και αυτό που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και θέλει... μανατζερικό δάκτυλο στην όλη ιστορία. 

Αφενός και υφίσταται (ποτέ, κανένα deal δεν γίνεται χωρίς τη μεσολάβηση, την παρότρυνση, την παρουσία μάνατζερ), αλλά εν προκειμένω για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι αναληθές. Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν προτάθηκε από τον μάνατζέρ του στη Σπόρτινγκ. Η Σπόρτινγκ ήταν αυτή που απευθύνθηκε στον μάνατζέρ του, ο ίδιος ρώτησε τον κόουτς, ο οποίος και το έκοψε μαχαίρι, χωρίς να δώσει περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση.

Το επισημαίνουμε αυτό γιατί δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια, οποιουδήποτε τρόπου, από την πλευρά του μάνατζερ του Πορτογάλου (όπως κυκλοφόρησε). Το γραφείο που εκπροσωπεί τον 49χρονο τεχνικό δεν λειτουργεί όπως παλιότερα, άλλοι εκπρόσωποι τεχνικών των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι είχαν σημαίνοντα ρόλο στα μεταγραφικά του συλλόγου. Κάτι που είχε ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας Ολυμπιακού - Μαρτίνς και μέχρι και την περασμένη μεταγραφική περίοδο, δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.

Κοινώς, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προσπάθησε ποτέ να βάλει τους μάνατζέρ του σε δουλειές, οι μάνατζερς του ποτέ δεν μπήκαν σε δουλειές που δεν ήταν δικές τους και φυσικά ούτε και ο Ολυμπιακός -έχοντας πάθει και έχοντας μάθει από το παρελθόν- δεν επέτρεψε τέτοιες διαδικασίες και μεθοδολογία. Ξεκαθαρισμένα όλα, χωρίς παρεκκλίσεις, χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς καμία διάθεση... ρεβανσισμού ή παιχνιδιών.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός πως ενόσω πλησιάζουμε στη λήξη του συμβολαίου του Πορτογάλου οι εκπρόσωποί του, όπως κάθε μάνατζερ του πλανήτη, θα πουσάρουν τον πελάτη τους, θα ψαχτούν στην αγορά, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον 49χρονο προπονητή. Όχι όμως τώρα, όχι ενόσω βρίσκεται σε συμβόλαιο και όχι ο ίδιος ο κόουτς είναι απολύτως ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν στο λιμάνι, κάτι που έχει καταστήσει σαφές τόσο στους εκπροσώπους του, οι οποίοι φυσικά στο συγκεκριμένο δεν κάνουν του... κεφαλιού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φόβος και τρόμος στον Ολυμπιακό πριν τη Λαμία - Περιμένουν ότι θα πέσει... ξύλο - Απίστευτο ρεπορτάζ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ