Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Στην Ελλάδα για τον γκολκίπερ της Ένωσης η Μονπελιέ
| 2019-09-27 21:00:00

Στην Ελλάδα ομάδα για άσο της ΑΕΚ - Τρελή πρόταση 5.000.000 - Σταματάει ΠΑΟΚ και "υπογράφει"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στην Ελλάδα ομάδα για άσο της ΑΕΚ - Τρελή πρόταση 5.000.000 - Σταματάει ΠΑΟΚ και "υπογράφει"!

Είναι Νο1 στη λίστα. Παίζουν πολλά λεφτά. Μόνο στο sportdog.

Όλο το καλοκαίρι πέρασε με τον Βασίλη Μπάρκα στη βιτρίνα της ΑΕΚ. Η αξιολόγηση όμως των υπευθύνων της Ένωσης δεν επέτρεψε να γίνει… deal. Η (μόνη) πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ, αυτή της Μονπελιέ, ύψους περίπου 5 εκατ. ευρώ, δεν έγινε δεκτή (προκαλώντας και τον προβληματισμό του ίδιου του Μπάρκα), ενώ η δεύτερη ομάδα από την οποία περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι» να κάνει κίνηση, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε τελικά να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την Παρί τον Κέβιν Τραπ και έτσι να μην ενεργοποιήσει την αμέσως επόμενη επιλογή στην ιεραρχία της, αυτή δηλαδή του Μπάρκα.

Από την παρέλαση των scouts για ντέρμπι της Κυριακής, εννοείται πως δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ως στόχος ο διεθνής τερματοφύλακας. Έχει καλό όνομα, είναι διεθνής, το ταλέντο του δεν αμφισβητείται, παραμένει στη βιτρίνα της ΑΕΚ, υπάρχουν αρκετές ενδιαφερόμενες, λογικό συνεπώς πλέον να συνεχίσουν να τον παρακολουθούν. Πέραν λοιπόν των ομάδων που έχουν ως τώρα γραφτεί σε σημερινά δημοσιεύματα, αυτή που δεν έχει αναφερθεί είναι η… προφανής: και είναι η Μονπελιέ, η οποία απέκτησε μεν το καλοκαίρι τον Αργεντινό, Χερόνιμο Ρούλι, ωστόσο είναι δανεικός από τη Σοσιεδάδ, οπότε μόνο σίγουρο δεν είναι πως μετά το πέρας του δανεισμού του (ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν) θα παραμείνει στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας.

Απολύτως εύλογο λοιπόν να συνεχίσουν οι ιθύνοντες της Μονπελιέ το scouting στους στόχους που είχαν για το τέρμα και συνεπώς, να… το ξεκινήσουν από τη Νο1 καλοκαιρινή τους επιλογή, τον Μπάρκα, τον οποίο και εξακολουθούν να έχουν στην κορυφή της λίστας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβες" στην ΑΕΚ - Ποιοις παίκτες θέλουν να φύγουν - Μέσα δύο κορυφαία ονόματα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags