Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Λαμία η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη
| 2019-09-28 15:12:00

Η Λαμία η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Sportdog Team
Η Λαμία η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Κανένα περιθώριο απώλειας απόψε για τους Πειραιώτες.

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου είχε την πρώτη βαθμολογική του απώλεια και πριν από ένα κρίσιμο ταξίδι στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία. Ένα παιχνίδι που δεν έχει περιθώρια απωλειών.

Ξεκινώντας με πέντε νίκες στην έδρα του τη σεζόν, ο Ολυμπιακός έφερε 2-2 με την Τότεναμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη 11 παιχνίδια στη σεζόν και δεν έχουν ακόμα ήττα. Μάλιστα επεκτείνοντας πέρσι έχουν 19 αγώνες χωρίς ήττα. Η τελευταία ομάδα που τους νίκησε, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μάλιστα, είναι η Λαμία! Με το 1-0 στις 28 Φεβρουαρίου, η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε και ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο.

Για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει να χάσει στην έδρα του ένα χρόνο, καθώς η τελευταία ομάδα που τον νίκησε ήταν ο ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτέμβρη 2018.

Η ανανεωμένη Λαμία έχει τρεις ισοπαλίες στην έδρα της σε ισάριθμα παιχνίδι και την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Απόλλωνα, που την ανέδειξε πρώτη ομάδα της περιφέρειας στη βαθμολογία, αλλά αυτή είναι η μόνη νίκη της στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μπορεί να αποκλείστηκε πέρυσι στο Κύπελλο, όμως ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο στην ιστορία του με τη Λαμία για τη Super League. Έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ενώ έχει δεχτεί ένα γκολ σε αυτά, τον περασμένο Απρίλη στη Λαμία στη νίκη με 3-1. Μάλιστα και στα τέσσερα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Σωτήρης Αντωνίου αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στη Super League. Μόνο τον Δεκέμβρη του 2016 είχε βρεθεί απέναντι του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, Σπάρτη – Ολυμπιακός 0-1. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε δέκα αγώνες εναντίον του Ολυμπιακού, με Ξάνθη, Φωστήρα και Κέρκυρα, και τους έχασε και τους δέκα!

 

Η ιστορία

Νίκες Ολυμπιακού: 4

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Λαμία: 0

 

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

Νίκες Ολυμπιακού: 2

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Λαμία: 0

 

Πέρσι

16.12.2018 : Ολυμπιακός – Λαμία 3-0

(32’ σουτ Γκερέρο, 46’ σουτ Φετφατζίδης, 51’ σουτ Ελαμπντελαουϊ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags