Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Άρης: Πήρε... φωτιά ο Κούγιας - Δύο ανακοινώσεις την ώρα του αγώνα με ΑΕΛ - "Κράξιμο" λόγω Ουάρντα!
| 2019-09-28 18:56:00

Πήρε... φωτιά ο Κούγιας - Δύο ανακοινώσεις την ώρα του αγώνα με ΑΕΛ - "Κράξιμο" λόγω Ουάρντα!

Sportdog Team
Πήρε... φωτιά ο Κούγιας - Δύο ανακοινώσεις την ώρα του αγώνα με ΑΕΛ - "Κράξιμο" λόγω Ουάρντα!

Τι ενόχλησε το "αφεντικό" της ΑΕΛ;

Αλέξης Κούγιας - Άρης: Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ να είναι σε εξέλιξη, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας από την Λάρισα προχώρησε ήδη σε δυο ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε δυο ανακοινώσεις, τόσο για την διαιτησία του ρέφερι Σκουλά, για τον κόσμο του Άρη που αποδοκίμαζε τον Ουάρντα όπου αναφέρεται στην κίνηση που έκανε ο Αιγύπτιος, όσο και εναντίον της NOVA.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

Στην εξαίρετη μέχρι τώρα διαιτησία του κ. Σκουλά έχουμε μια πολύ σοβαρή ένσταση:

Από που κι ως που ο πανηγυρισμός του Ουάρντα στο γκολ της ισοφάρισης είναι κίτρινη κάρτα;

Ο ποδοσφαιριστής μας, που μέχρι τώρα 45 λεπτά έχει ακούσει όλες τις βρισιές του κόσμου, μετά την ενέργεια που κάνει και προετοιμάζει το γκολ της ισοφάρισης, πανηγυρίζει κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας τα χέρια στα αυτιά του. σαν αντίδραση στα όσα έχει ακούσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Κι ένα παράπονο στην Nova:

Πρώτον, γιατί δεν δείχνει σε επανάληψη τη φάση του δευτέρου γκολ του Άρη όπου κατά την κρίση μας υπάρχει περίπτωση οφσάιντ και δεύτερον, σε φάση που ο επόπτης της περιοχής που αμυνόμαστε δεν δίνει οφσάιντ, που το δείχνει η Nova, ο σχολιαστής της Nova δεν παίρνει θέση.

Κατά τα άλλα παρακολουθούμε ένα φανταστικό παιχνίδι, από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα και ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ με νέα ανακοίνωση ανέφερε:

Τι θα γίνει με τους βοηθούς;

Αντί να δώσει 3 μέτρα οφσάιντ στο φάουλ του Ματίγια που πήγε στο δοκάρι, έδωσαν κόρνερ και τώρα ο Σκουλάς σε 2 συνεχόμενες φάσεις δεν δίνει φανερό φάουλ πάνω στον Ουάρντα και δίνει ανύπαρκτο φάουλ, που δήθεν έκανε ο Μιλοσάβλιεβιτς, αντί για επιθετικό φάουλ που κάνει ο Ντιγκινί.

Ελπίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο να μη δούμε κανένα έργο, γιατί ο διαιτητής μας έχει βάλει μέσα στο τέρμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags