Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη νίκη με πολύ... VAR για τον Ατρόμητο - "Έσωσε" την καρέκλα του ο Αναστασίου
| 2019-09-28 21:15:00

Πρώτη νίκη με πολύ... VAR για τον Ατρόμητο - "Έσωσε" την καρέκλα του ο Αναστασίου

Sportdog Team
Πρώτη νίκη με πολύ... VAR για τον Ατρόμητο - "Έσωσε" την καρέκλα του ο Αναστασίου

Με δύο γκολ του Μανούσου (το πρώτο μάλιστα ακυρώθηκε αρχικά αλλά μέτρησε μετά τη χρήση του VAR), επικράτησε του Παναιτωλικού που παραμένει στο... μηδέν! - Ακυρώθηκε γκολ των Αγρινιωτών στο 71' σε μία οριακή φάση!

Ο Ατρόμητος με τα δύο γκολ του Μανούσου, επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού. Χρειάστηκε η βοήθεια του VAR τόσο για το 1-0, όσο και για το γκολ του Μοράρ, που δεν μέτρησε στο 71΄. Πρώτη νίκη για τους Περιστεριώτες, χωρίς βαθμό ακόμα η ομάδα του Αγρινίου η οποία τελείωσε το ματς και με δέκα παίκτες (αποβολή του Γιοβάνοβιτς).

Ο Ατρόμητος έκανε γκολ την πρώτη του επίσκεψη στα "καρέ" του Κνετ. Πάσα του Ούμπιδες στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και ο Μανούσος νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων με πλασέ.

Ελαφριά υπεροχή των Περιστεριωτών στα επόμενα λεπτά. Μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Αναστασίου, μία κεφαλιά του Γούτα με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κνετ.

Λίγα πράγματα από τον Παναιτωλικό με τον Ατρόμητο να κρατά εύκολα το προβάδισμα και να πηγαίνει με αυτό στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα...

Ο Ατρόμητος έχασε τρομερή ευκαιρία στο 48' να πετύχει δεύτερο γκολ. Γύρισμα του Κατράνη στον Μανούσο, ο Έλληνας επιθετικός αστόχισε από κοντά!

Ντάλτσιο και Μοράρ στο 51' και στο 52' έκαναν την πρώτες τελικές των φιλοξενουμένων στο ματς, αλλά άστοχες. O δεύτερος, στο 71' σκόραρε μετά από σέντρα-σουτ του Ντάλτσιο από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σε μία εξαιρετικά οριακή φάση με τον διαιτητή Βρέσκα να βλέπει ο ίδιος την φάση και να αποφασίζει για την φάση.

Ο Ατρόμητος... έμαθε από αυτή τη φάση. Ο Αναστασίου έβαλε τον Ανδρούτσο στο ματς για να πάρει ανάσες στο κέντρο. Ο Παναιτωλικός μόνο από στημένα έφτανε στην περιοχή του Μανδά. Και στο 87' οι Περιστεριώτες "κλείδωσαν" τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ.

Βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Γιακουμάκης έκανε την κεφαλιά, ο Μανούσος πήγε στο ένας με έναν με τον Μαλή, σούταρε στην κλειστή γωνία του Κνετ ο οποίος δεν συγκράτησε την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα του.

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά. Τελευταία τελική στο ματς, ένα σουτ του Χαρίση στις καθυστερήσεις με τον Κνετ να διώχνει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ αλλά τον ρέφερι να δείχνει άουτ. Ενώ στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Βρέσκας μετά και την συμβολή του VAR, απέβαλε τον Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Γιακουμάκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης(84' Γιακουμάκης), Ρόσα(64' Μάντσον), Ούμπιδες(79' Ανδρούτσος), Μανούσος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Κάστρο): Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Ρότσα, Μαλής, Ντίαζ(61' Ρομάν), Σανιά(90+1' Καββαδίας), Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι(84' Nτουάρτε), Nτάλτσιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags