Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ήταν ο κορυφαίος και "εξέθεσε" τον Μαρτίνς - "Κράξιμο" στον Καμαρά την ώρα του αγώνα!
| 2019-09-28 21:24:00

Ήταν ο κορυφαίος και "εξέθεσε" τον Μαρτίνς - "Κράξιμο" στον Καμαρά την ώρα του αγώνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ήταν ο κορυφαίος και "εξέθεσε" τον Μαρτίνς - "Κράξιμο" στον Καμαρά την ώρα του αγώνα!

"Απάντησε" για λίστα και... ΠΑΟ. Γι' αυτό προτιμάει Μπουχαλάκη.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες και στην... ηρεμία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρά τις πέντε αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στο αρχικό σχήμα, παρουσίασε καλή εικόνα και νίκησε σχετικά εύκολα (2-0) τη Λαμία που άντεξε για 61 λεπτά.

Κορυφαίος των Πειραιωτών, οι οποίοι πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο εκτός έδρας ματς της Τρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ήταν ο Χιλάλ Σουντανί που ξεκίνησε βασικός και άρπαξε την ευκαιρία του. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε ως μεσοεπιθετικός και στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε περισσότερο ως δεύτερο φορ δίπλα στον Ελ Αραμπί, ήταν παρών σχεδόν σε όλες τις φάσεις που δημιούργησαν οι "ερυθρόλευκοι" κι έκανε και το 1-0 με ωραίο τελείωμα στο 61’.

Ο Σουντανί για ακόμα ένα ματς έδειξε τρομερή διάθεση, δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει και να ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ παρότι έχασε κάποιες ευκαιρίες, δεν απογοητεύτηκε, συνέχισε να προσπαθεί και δικαιώθηκε βρίσκοντας τελικά δίχτυα και στέλνοντας μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς παρότι δεν τον υπολογίζει για την Ευρώπη αφού τον έχει αφήσει εκτός λίστας, δεν του έδωσε φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, λανθασμένα όπως φάνηκε και σήμερα από την απόδοσή του.



Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους άλλους παίκτες που μπήκαν στην ενδεκάδα λόγω του ροτέισον, καλή εικόνα είχαν οι Κούτρης και Ελ Αραμπί, ενώ δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα και δεν φάνηκαν οι Μπα και Καμαρά. Για τον νεαρό χαφ πάντως ο Μαρτίνς είχε αρκετά παράπονα και μάλιστα τον... έκραξε πολύ άσχημα την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη και πιο συγκεκριμένα στο 0-0.

Ο Πορτογάλος κόουτς βλέποντας τον Καμαρά να καθυστερεί με την μπάλα και να κάνει κάποια εύκολα λάθη, πετάχτηκε από τον πάγκο του και του έβαλε τις φωνές, καθώς όπως του εξήγησε θα έπρεπε να ήταν πιο απλός στο παιχνίδι του, να μην καθυστερεί την ανάπτυξη και να μη ρισκάρει τόσο πολύ. Ίσως για αυτούς τους λόγους, καθώς ο Αφρικανός άσος παρουσιάζεται αρκετά επιπόλαιος, να μην τον υπολογίζει ακόμα ο προπονητής για βασικό στα δύσκολα ματς και προτιμά τον Μπουχαλάκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσίασε στο Καραϊσκάκη - Άλλο επίπεδο - Αυτός είναι το μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags