Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλεχάντρο Ντομίνγκες: Φέρνει παίκτες από Ισπανία ο Αργεντινός σκάουτ
| 2019-09-28 22:30:00

Το πρώτο "μπαμ" του Τσόρι - Φέρνει παικταρά από την Ισπανία - Νέος Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο "μπαμ" του Τσόρι - Φέρνει παικταρά από την Ισπανία - Νέος Σεμέδο

Παίζει μπάλα ο Αργεντινός, τι είδε. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός: O Αλεχάντρο Ντομίνγκες αποτελεί τη νέα προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει την πετυχημένη τακτική της αξιοποίησης παικτών που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του σε νευραλγικά πόστα.

Ο παλαίμαχος Αργεντινός έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα ως σκάουτ και μάλιστα την περασμένη Τετάρτη παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Λεγανές κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ισπανία θα είναι η βάση του Τσόρι, ο οποίος γνωρίζει καλά το εν λόγω πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε Βαλένθια και Ράγιο Βαγιεκάνο (δύο θητείες). Η δουλειά του Ντομίνγκες είναι να τσεκάρει παίκτες που αγωνίζονται στην Ιβηρική χώρα προκειμένου να εντοπίζει ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τον Ολυμπιακό.



Η απόφαση των Ερυθρολεύκων να ενισχύσουν τις διασυνδέσεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα μέσω του Τσόρι έχει μεγάλη στρατηγική σημασία, αφού ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να επενδύσει πολλά στην ισπανική αγορά.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες "ψάχτηκαν" και πέρυσι στην Ισπανία, φροντίζοντας να ανοίξουν τα ανάλογα κανάλια, ενώ απέκτησαν τον Ρούμπεν Σεμέδο από τη Βιγιαρεάλ.

Η παρουσία του Ντομίνγκες θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να δραστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο στην αγορά της Ισπανίας, κάτι που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εντυπωσίασε στο Καραϊσκάκη - Άλλο επίπεδο - Αυτός είναι το μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags