Facebook Pixel Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Τρομερές ατάκες Λουίς Κάστρο: "Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν μια παρωδία - Δεν το έχω ξαναδεί"
| 2019-09-28 22:40:00

Τρομερές ατάκες Λουίς Κάστρο: "Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν μια παρωδία - Δεν το έχω ξαναδεί"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Λουίς Κάστρο: "Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν μια παρωδία - Δεν το έχω ξαναδεί"

Έξαλλος ο κόουτς του Παναιτωλικού μετά την ήττα στο Περιστέρι.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Ως μία «παρωδία» χαρακτήρισε το ματς κόντρα στον Ατρόμητο ο προπονητής του Παναιτωλικού, Λουίς Καστρο, αναφερόμενος στη διαιτησία του Βρέσκα, κάνοντας λόγο για ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια πρώτα από όλα στον Ατρόμητο για τη νίκη.

Δεν έχει να κάνει με αυτόν αυτό που θα πω. Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία. Αυτό που συνέβη σήμερα εδώ είναι μία παρωδία και δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Έχουμε ένα καθαρό γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Διαμαρτυρηθήκαμε και είπαμε ότι είναι ένα κανονικό γκολ, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Είχαμε μόλις 8 λεπτά καθυστερήσεις. Πρέπει να κοιτάξουμε πόσος χρόνος χάθηκε μόνο για τη φάση του VAR. Είναι δύο περιπτώσεις, που έπρεπε να μετρηθεί ο χρόνος που χάθηκε».

Για το αν αισθάνεται ασφαλής: «Στο ποδόσφαιρο οι προπονητές δεν είναι ποτέ ασφαλείς, ειδικά αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ο ιδιοκτήτης μου δείχνει εμπιστοσύνη για τη δουλειά μου. Νιώθω άνετα στη θέση μου και με τη δουλειά μου νομίζω ότι αξίζω εδώ που βρίσκομαι. Ωστόσο, είμαι στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για το αν είδε ο ίδιος προσωπικά το γκολ: «Εννοείται ότι το είδα. Δεν είμαι στη θέση του διαιτητή. Αλλά είδα μια καθαρή φάση, ένας παίκτης να βάζει γκολ και να καλύπτεται. Το οφσάιντ είτε είναι, είτε όχι. Δεν είναι σαν τα φάουλ ή τα πέναλτι».

Για τη συνέχεια: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Στο ποδόσφαιρο αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλο δεν κερδίζεις τίποτα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του: «Κάναμε μερικά λάθη, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Μείναμε πίσω στο σκορ με το πρώτο λεπτό κι έτσι έπρεπε να αλλάξουμε όλη την τακτική μας. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε δύο καλές ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος με το που πέρασε το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags