Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αποθέωσε Λοβέρα και Μπλατ
| 2019-09-28 23:38:00

Απάντηση Μαρτίνς για Παναθηναϊκό - Φοβερές ατάκες για Λοβέρα και... Μπλατ!

Sportdog Team
Απάντηση Μαρτίνς για Παναθηναϊκό - Φοβερές ατάκες για Λοβέρα και... Μπλατ!

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Πορτογάλος.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Λαμίας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του επέστρεψε στην κανονικότητα, αφού η κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Ο Μαρτίνς έπλεξε το εγκώμιο του Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε στο σημερινό παιχνίδι, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μάξι Λοβέρα στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά όσα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Εξαίρεση ήταν ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα ματς παίζουμε με ένταση και σε όλα τα ματς το έχουμε κάνει. Περιμέναμε έναν κλειστό αγώνα. Χαρούμενοι που κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Υπάρχει περιορισμός για την ευρωπαϊκή λίστα. Είναι μεγάλη χαρά να γνωρίζω ανθρώπους με τέτοια ποιότητα όπως ο Μπλατ, ο οποίος είναι σπουδαίος άνθρωπος. Έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ του Ολυμπιακού. Είναι σημείο αναφοράς και είναι παράδειγμα για τη ζωή όλων μας. Όταν μια ομάδα κερδίζει είναι όμορφο να σε χειροκροτούν.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα που έχει τεράστια ποιότητα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να επιλέξω μέσα από τόσους παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν στα πλάνα μου. Στον Λοβέρα είπα να νιώθει ελεύθερος και άνετος. Η ομάδα είναι δίπλα του για να τον στηρίξει στην πρώτη εμφάνιση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags