Facebook Pixel Μπρούνο Τσιρίλο: Έχει προβάδισμα η ΑΕΚ
| 2019-09-29 08:39:00

Πήρε θέση ο Τσιρίλο για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: "Αυτή η ομάδα έχει προβάδισμα" - Έσταξε μέλι για τον...

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Τσιρίλο για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: "Αυτή η ομάδα έχει προβάδισμα" - Έσταξε μέλι για τον...

Ο παλαίμαχος άσος στο προσκήνιο.

Μπρούνο Τσιρίλο: Μίλησε για αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέσω της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», και δίνει τον πρώτο λόγο της ΑΕΚ!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Περιμένω να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Η ΑΕΚ έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της, ύστερα από την αλλαγή προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει καλά ματς, άσχετα αν δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι ένα ενδιαφέρον ματς, που θα παίξει σημαντικό ρόλο εν όψει της συνέχειας και θα μας δείξει πράγματα. Αυτά τα παιχνίδια το πρώτο που θέλουν είναι καρδιά. Θέληση και δίψα για την νίκη. Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες διαθέτουν αξιόλογους και ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η προσωπικότητα τω παικτών και οι επιμέρους τακτικές που θα εφαρμόσουν οι δύο προπονητές στο γήπεδο. Όσο να' ναι η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, από τη στιγμή που θα παίξει μπροστά στον κόσμο της και θα υπάρχει μια θετική αύρα στον οργανισμό της ομάδας, ύστερα από τις τελευταίες σερί νίκες. Αν και ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει πλέον μια χαρά στο ΟΑΚΑ στα τελευταία παιχνίδια, σημειώνοντας διαδοχικές επιτυχίες».

Για την αλλαγή απόδοσης της ΑΕΚ: «Δεν το βλέπω μονάχα εγώ, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα πως η ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα με τον Κωστένογλου στον πάγκο. Δεν είμαι μέσα στην ομάδα και δεν μπορώ να γνωρίζω τι συνέβη με τον προηγούμενο προπονητή και δεν ήταν καλή η εικόνα που έβγαινε προς τα έξω. Αν δεν το ζεις από μέσα, είναι δύσκολο να μιλήσεις. Αυτό που βλέπω, όμως, είναι πως με τον Κωστένογλου στον πάγκο οι παίκτες της ΑΕΚ βγάζουν μεγάλη αυτοπεποίθηση μέσα στο χορτάρι κι αυτό είναι κάτι που μετράει».

Για τον Φερέιρα: «Είναι ένας νέος προπονητής που σίγουρα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Έχει δείξει καλά στοιχεία και χρειάζεται στήριξη και χρόνο. Δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να παίξει ο ΠΑΟΚ το ποδόσφαιρο που θέλει».

Για τον Λιβάγια: «Μας δείχνει σπουδαία πράγματα στα τελευταία παιχνίδια. Διανύει περίοδο καταπληκτικής φόρμας και αποτελεί τον ηγέτη της ΑΕΚ. Η ομάδα του σίγουρα περιμένει πολλά από αυτόν και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags