Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι οιωνοί είναι κακοί για τους Θεσσαλονικείς σύμφωνα με δηλώσεις του Παύλου Σαλτσίδη στο sportdog
| 2019-09-29 12:25:00

"Να δω τι θα λένε μετά! - Άλλος ΠΑΟΚ αν... - Βάλε τον Λάμπρου - 20 χρόνια πίσω με Άρη"!

του Γιώργου Κτενά
"Να δω τι θα λένε μετά! - Άλλος ΠΑΟΚ αν... - Βάλε τον Λάμπρου - 20 χρόνια πίσω με Άρη"!

"Ρουκέτες" Σαλτσίδη στο sportdog. "Ποιος βλάκας το έκανε;".

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Στο γεγονός ότι οι οιωνοί είναι κακοί για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Παύλος Σαλτσίδης.

Ο παλιός αθλητής του συλλόγου, που έχει μόνιμη θέση στο γήπεδο της Τούμπας, σχολίασε ακόμα ότι οι Θεσσαλονικείς ατύχησαν στον προγραμματισμό τους φέτος και, όπως συζητάνε οι οπαδοί στην κερκίδα, ο Δικέφαλος δεν έχει τα γρήγορα χαφ που χρειάζεται να έχει στην 11άδα του.

Τέλος, περιμένει από τον Φερέιρα να αξιοποιήσει στη βασική 11άδα παίκτες όπως ο Λάμπρου, ο Στοχ και ο Ζίβκοβιτς, τόνισε ότι είναι υπερβολικό να τεθεί θέμα προπονητή σε περίπτωση ήττας, ενώ έκανε λόγο για εσωτερικούς εχθρούς στον Δικέφαλο.

"Οι οιωνοί είναι κακοί για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά πολλές φορές στον αθλητισμό ο εγωισμός, όταν σε έχουν καταδικασμένο, λειτουργεί θετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει dna, δεν το έχασε. Αν μπορέσει να πάρει το διπλό, να δω όλοι τι θα λένε μετά! Είναι περίεργο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αλλά ακόμα κι να χάσει, ε, κάποια στιγμή θα χάσει, τι θα γίνει; Στον αθλητισμό δεν θα είμαστε αιώνια πρώτοι. Μην ξεχάσουμε με μια ήττα, αν τελικά χάσουμε, όλο αυτό που νιώσαμε πέρσι", ανέφερε αρχικά ο παλιός αθλητής του ΠΑΟΚ. 



"Ατύχησε στον προγραμματισμό - Δεν έχουμε γρήγορα χαφ - Στήριξη σε Φερέιρα"

Τι είναι αυτό που φταίει φέτος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, και δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα φέτος για τον ΠΑΟΚ;

"Ατύχησε στον προγραμματισμό του. Η ανασταλτική του λειτουργία δεν πηγαίνει καλά, αλλά είναι και η πορεία που δείχνει ο προπονητής στην ομάδα. Με τον Λουτσέσκου ήμασταν σφιχτοί, φέτος που παίζουμε επιθετικά θέλουμε γρήγορα χαφ να καλύπτουν χώρους και κενά. Και νομίζω ότι φέτος δεν τα έχει ο ΠΑΟΚ αυτά τα χαφ, αυτό είναι το ρεζουμέ που έχουμε βγάλει όσοι τα συζητάμε στο γήπεδο. Αλλά φέτος έχουμε πλέι οφ, οπότε στο τέλος θα ξυρίσουν τον γαμπρό. Αν επιστρέψουν Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο, που ήταν πολύτιμος για την κυκλοφορία της μπάλας, θα είναι άλλος ΠΑΟΚ. Δεν βγάζει φέτος την περσινή σιγουριά η ομάδα".

Υπάρχει μια φημολογία, ακραία είναι η αλήθεια, που θέλει τον Φερέιρα ακόμα και να αποχωρεί σε περίπτωση ήττας. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Δεν πρέπει να υπάρξει ζήτημα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Και για τον Λουτσέσκου πέρσι στις αρχές λέγαμε τα ίδια, αλλά αν είχε αποχωρήσει δεν θα είχαμε πάρει το νταμπλ στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έφερε Χ με τον Άρη, αλλά δεν έπαιξε και καμιά μπάλα ο Άρης. Απλώς η ομάδα δεν έχει φέτος την περσινή τύχη".

"Να βάλει Λάμπρου, Στοχ, Ζίβκοβιτς - Εσωτερικοί εχθροί στον ΠΑΟΚ"

Ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάτος και Πέλκα. Πώς πιστεύεται ότι πρέπει να παίξει;

"Θέλω να δω και τα άλλα τα παιδιά στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ας βάλει τον Λάμπρου, ας βάλει τον Στοχ, ας βάλει τον Ζίβκοβιτς, κανένας δεν έχει φανέλα στο σπίτι τη φανέλα του βασικού. Βέβαια ο προπονητής τούς βλέπει στις προπονήσεις και ξέρει καλύτερα. Έτσι λειτουργεί ο προπονητής, έτσι πρέπει να είναι, εμείς απλώς λέμε την άποψή μας".

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνέντευξη;

"Ο ΠΑΟΚ γύρισε 20 χρόνια πίσω στο ντέρμπι με τον Άρη, δεν ξέρω ποιος βλάκας είχε την ιδέα να ρίξει τις κροτίδες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να σκάνε κροτίδες δίπλα μας. Αν υπάρχει κάτι θετικό με αυτή την εξέλιξη, θα πετάξω κι εγώ. Αλλά τι είναι αυτό που συμβαίνει με τις κροτίδες, πού βοηθάνε; Κι αυτοί που μπήκαν μέσα τι ήθελαν να δείξουν, ότι είναι άντρες; Είναι οι χειρότεροι εχθροί για τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και τον Άρη, εσωτερικοί εχθροί, ύπουλοι. Μπορούν να καταστρέψουν το οικοδόμημα πολύ εύκολα. Ειλικρινά θα τους έκοβα τα κεφάλια αν τους είχα στα χέρια μου, εγώ που δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη πρόβλεψη για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ! Οι "ειδικοί" αποφάσισαν για τον νικητή, θα τρελαθούν οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags