Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Κέντησε" ο Φερέιρα - Τεράστια δικαίωση, δίδυμο-φωτιά - Ποιος Ζαμπά;
| 2019-09-29 22:54:00

"Κέντησε" ο Φερέιρα - Τεράστια δικαίωση, δίδυμο-φωτιά - Ποιος Ζαμπά; - Ήταν "μανούλα"

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κέντησε" ο Φερέιρα - Τεράστια δικαίωση, δίδυμο-φωτιά - Ποιος Ζαμπά; - Ήταν "μανούλα"

"Έφτιαξε" τους οπαδούς. Τρομερό στήσιμο. Έκαναν όλη τη ζημιά.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από το ΟΑΚΑ, μένοντας στο 2-2 με την ΑΕΚ, σκορ με το οποίο έληξε και το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δικέφαλος του Βορρά "γέμισε" περισσότερο τους οπαδούς του στη σημερινή αναμέτρηση, πραγματοποιώντας σαφώς καλύτερη εμφάνιση. Διαμαρτύρεται, δε, ότι το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, από την πλευρά του, παρουσίασε μια ομάδα εξαιρετικά στημένη, ενώ τα ρίσκα που πήρε στην αρχική ενδεκάδα του βγήκαν ξεκάθαρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που τελεί υπό πίεση, διάβασε πολύ σωστά το παιχνίδι και χτύπησε την ΑΕΚ στις αδυναμίες της. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με ξεκάθαρη στόχευση στο αργά πόδια του Τσιγκρίνσκι και στις κακές αμυντικές αντιδράσεις του Λόπες. Δεν είναι τυχαίο που τα δύο γκολ, το πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος και ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία προέκυψαν από μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και μάλιστα από την πλευρά των δυο προαναφερθέντων παικτών.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που επέλεξε, ο Φερέιρα δικαιώθηκε απόλυτα για την απόφασή του να αφήσει εκτός τους Ζαμπά και Άκπομ, προτιμώντας τους Λημνιό και Σφιντέρσκι, αφού οι δυο τους έκαναν τη ζημιά με φοβερές συνεργασίες σε αμφότερα τα γκολ της ομάδας.

Στον Πορτογάλο πιστώνεται επίσης το γεγονός ότι πέρασε στο ματς τον Άκπομ την κατάλληλη χρονική στιγμή. Με τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ ο ταχύτατος Άγγλος ήταν... μανούλα στις αντεπιθέσεις και λίγο έλειψε να "κλειδώσει" οριστικά τη νίκη με δύο εξαιρετικά τελειώματα, όμως είδε τον Μπάρκα να κάνει μεγάλες αποκρούσεις κρατώντας "ζωντανή" την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προκλητικός" ΠΑΟΚτσής στο ΟΑΚΑ - Τα... έσπασε στην κερκίδα στα γκολ - Απίστευτο ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags