Facebook Pixel Τάσος Μητρόπουλος – Ολυμπιακός: Συγκλονιστικές ατάκες Μητρόπουλου - "Σε αυτούς έκανα μηνύσεις" - "Όταν πεθάνω θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-09-30 00:01:00

Ατάκες-φωτιά "Ράμπο": "Σε αυτούς έκανα μηνύσεις" - "Όταν πεθάνω θα..." - Βόμβα για Κόκκαλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά "Ράμπο": "Σε αυτούς έκανα μηνύσεις" - "Όταν πεθάνω θα..." - Βόμβα για Κόκκαλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση Μητρόπουλου σε Ολυμπιακό και οι απειλές.

Τάσος Μητρόπουλος – Ολυμπιακός: Μετά τον... χαμό που δημιουργήθηκε από την παρουσία του στο OPEN την προηγούμενη Κυριακή και τη διαγραφή του από το σύνδεσμο βετεράνων του Ολυμπιακού, ο Τάσος Μητρόπουλος εμφανίστηκε και πάλι στην βραδινή αθλητική εκπομπή στο κανάλι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη και έδωσε απαντήσεις.

Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει προχωρήσει σε μηνύσεις για τις απειλές που δέχθηκε αυτός και η οικογένειά του, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν έγινε ο ίδιος ντόρος πέρυσι, όταν εμφανίστηκε στην αντίστοιχη εκπομπή οι Τζόρτζεβιτς και Νικπολίδης.

Αναλυτικά είπε:

Κάποιοι ή κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα μαζί μου. Πέρυσι είχαν έρθει ο Τζόρτζεβιτς και ο Νικοπολίδης και δεν έγινε τίποτα. Ούτε διαγράφγηκαν ούτε έγινε πόλεμος. Δέχομαι απειλές, δεν φαντάζεστε τι λόγια λένε στη γυναίκα μου. Έχουμε προχωρήσει σε μηνύσεις και δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχει γίνει.

Κάποιοι έχουν πρόβλημα μαζί μου, όταν βγαίνω και μιλάω. Δεν γνωρίζω ποιοι είναι, αλλά έχω τα ονόματά τους από το facebook. Στοχοποίησαν την οικογένεια μου!

Ο ιδρώτας μου, οι κλωτσιές μου και ο τσαμπουκάς μου, είναι μέσα στο Καραϊσκάκη και κανείς δεν μπορεί να τα πάρει. Και όταν πεθάνω, εγώ θα είμαι από πάνω να βλέπω τον Ολυμπιακό. Ό,τι λάθη έχω κάνει, ο Ολυμπιακός είναι πάντα η ζωή μου και δεν με ενδιαφέρει τι λένε.

Εγώ τον κύριο Δαρίβα (σ.σ. πρόεδρος βετεράνων που ανέλαβε την ευθύνη για τη διαγραφή του), που είναι ποδοσφαιρικός μου πατέρας, τον αγαπώ και τον σέβομαι. Και όταν τον συναντήσω θα τον αγκαλιάσω και θα τον φιλήσω.

Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε για τον Σωκράτη Κόκκαλη: «Θέλω να παρακαλέσω τους παλαίμαχους να πάρουν θέση για να μην έχουμε μία μαύρη σελίδα, σχετικά για τη μη μίσθωση της σουίτας του Σωκράτη Κόκκαλη στο Καραϊσκάκη. Έφτιαξε το όνειρο εκατομμυρίων Ολυμπιακών και το προπονητικό κέντρο. Έβαλε βάσεις στο γήπεδο και στον Ερασιτέχνη. Και τώρα δεν μπορεί να πάει αυτός και η οικογένειά του στο γήπεδο. Θέλω να παρακαλέσω τους παλαίμάχους να πάρουν θέση. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ στον Ολυμπιακό» .
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προκλητικός" ΠΑΟΚτσής στο ΟΑΚΑ - Τα... έσπασε στην κερκίδα στα γκολ - Απίστευτο ποιος είναι!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags