Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καρφιά" Κατσετζόγλου: "Τραγικοί Βράνιες-Μπακάκης - Στο 2-2 δεν υπάρχει φάουλ - Λάθος η προσέγγιση"
| 2019-09-30 12:20:00

"Καρφιά" Κατσετζόγλου: "Τραγικοί Βράνιες-Μπακάκης - Στο 2-2 δεν υπάρχει φάουλ - Λάθος η προσέγγιση"

Sportdog Team
"Καρφιά" Κατσετζόγλου: "Τραγικοί Βράνιες-Μπακάκης - Στο 2-2 δεν υπάρχει φάουλ - Λάθος η προσέγγιση"

Όλα όσα δήλωσε ο έμπειρος ρεπόρτερ της ομάδας.

Για επιλογές που δεν βγήκαν στον Νίκο Κωστένογλου, αλλά που διόρθωσε ο ίδιος στην διάρκεια του ματς μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολιάζοντας το 2-2 της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

"Ήταν ρίσκο η τριάδα στην άμυνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, γιατί παίζει πολύ από τα άκρα, έστω κι αν δεν είχε χθες Βιεϊρίνια και Μάτος. Χθες με εξαίρεση τον Τσιγκρίνσκι ο Βράνιες κι ο Μπακάκης ήταν τραγικοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κατάλαβα γιατί ο Κωστένογλου έβαλε τον Αλμπάνη αντί του Γιακουμάκη από την στιγμή που επέλεξε το 3-5-2. Ο Αλμπάνης στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλός. Γενικά ήταν λάθος η προσέγγιση, αλλά το παραδέχτηκε και το διόρθωσε ο ίδιος. Όταν το ματς μπορούσε να είναι 0-3 στο 25’, ενώ ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έχει τις ευκαιρίες, λες Δόξα τω Θεώ όταν το ματς λήγει 2-2", ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις είπε: "Δεν είμαι σίγουρος για την φάση του ακυρωθέντος γκολ της ΑΕΚ. Δεν βοηθά καθόλου το ριπλέι. Μου φάνηκε ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας στην κεφαλιά του Γιακουμάκη. Η τεχνολογία γραμμής είναι ακριβή, αλλά είναι αναγκαία. Στη φάση του 2-2 είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει φάουλ".

Όσο για την χρησιμοποίηση του Ντέλετιτς αποκάλυψε την… προφητεία του προπονητή της ΑΕΚ. "Ο Κωστένογλου είχε πει στον Ντέλετιτς πως θα μπει αλλαγή και θα βάλει γκολ. Είχε προαίσθημα. Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, το έλεγε ο ίδιος ο Ντέλετιτς πως του το είπε ο προπονητής. Δεν ισχύουν αυτά που λένε ότι δεν υπολογίζονται οι Βέρντε και Ζεράλντες. Δεν μπορεί όταν παίζουν να είναι του Κωστένογλου και όταν δεν παίζουν να είναι του Καρντόσο".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags