Facebook Pixel Φοβερή ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Ήταν "τελειωμένος" πριν την ΑΕΚ
| 2019-09-30 14:57:00

Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Ήταν "τελειωμένος" πριν την ΑΕΚ - "Αποκάλυψη" Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Ήταν "τελειωμένος" πριν την ΑΕΚ - "Αποκάλυψη" Σαββίδη!

Δεν είχε διαψευστεί. Έκανε "πλάκα" στο ΟΑΚΑ. Ξεκάθαρο post.

Ανεξαρτήτως της υπόστασης ή της ρεαλιστικής πιθανότητας και προοπτικής που (δεν) υπήρξε την περασμένη εβδομάδα, με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και την πρόταση που κατέθεσε για τον Αμπέλ Φερέιρα, τελικά, φαίνεται πως λειτούργησε όχι μόνο συσπειρωτικά για τον ΠΑΟΚ, αλλά και κυρίως ευεργετικά για τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό. 

Ο Δικέφαλος, παρότι δεν ήταν σταθερός, παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες και παρότι και πάλι δέχθηκε φάσεις και γκολ στην άμυνά του, ήταν ο καλύτερος φετινός (μετά τα παιχνίδια με τον Άγιαξ) χθες στο ΟΑΚΑ και δικαίως μπορεί να αισθάνεται άτυχος που έφυγε από το ντέρμπι μόνο με την ισοπαλία.

Το κέρδος όμως των πρωταθλητών ήταν πολύ μεγαλύτερο του βαθμού, αφού όχι μόνο έβγαλε την πρώτη του επίσκεψη σε ντέρμπι στην Αθήνα αλώβητος, διευρύνοντας το αήττητο σερί του, αλλά κυρίως κατάφερε με την εμφάνισή του να ηρεμήσει. Κακά τα ψέματα, το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί με τον 40χρονο τεχνικό δεν ήταν ιδανικό.

Θυμίζουμε πως τέτοια ώρα, την περασμένη Δευτέρα, άπαντες -χωρίς διαψεύσεις, ίσα ίσα...- εκτιμούσαν ως κομβικό ακόμη και για την παρουσία του Πορτογάλου στον πάγκο των νταμπλούχων, το χθεσινό ντέρμπι.

Εν τέλει όμως, με όσα μεσολάβησαν, ο Αμπέλ Φερέιρα κατάφερε να πάρει έμπρακτη στήριξη από τη διοίκηση, να εδραιωθεί σε αποδυτήρια (το βασικότερο ίσως) και κοινή γνώμη, εξέλιξη που τον βοήθησε, όπως και την ομάδα του, να επιστρέψει στις καλές, στις πειστικές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ.

Κάτι που αναγνωρίστηκε και από τον Γιώργο Σαββίδη,  ο οποίος αμέσως μετά το ντέρμπι έκανε λόγο για ατυχία και έδωσε συγχαρητήρια συγκεκριμένα στον κόουτς με ποστάρισμα του στα social media, απηχώντας της τάσης και της πρόθεσης του οργανισμού ΠΑΟΚ η στήριξη στον Πορτογάλο τεχνικό να είναι συνεχής και έμπρακτη και να μην περιοριστεί στα όσα έγιναν (ή δεν έγιναν και απλώς αξιοποιήθηκαν) από την όλη ιστορία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Προκλητικός" ΠΑΟΚτσής στο ΟΑΚΑ - Τα... έσπασε στην κερκίδα στα γκολ - Απίστευτο ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags