Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: "Σκληρές" ατάκες στους παίκτες μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη
| 2019-09-30 17:05:00

Ποια νίκη; Έξαλλος με τους παίκτες ο Δώνης - Ατάκες-φωτιά στα αποδυτήρια! (Audio)

Sportdog Team
Ποια νίκη; Έξαλλος με τους παίκτες ο Δώνης - Ατάκες-φωτιά στα αποδυτήρια! (Audio)

Χοντρά "καρφιά" από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Οι Πράσινοι πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με εκτός έδρας επικράτηση επί του Πανιωνίου, αλλά ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Κάτι που αποδεικνύεται από όσα τους είπε στα αποδυτήρια, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αποκαλύπτει στο Sport24 Radio ότι ο Δώνης μίλησε με "σκληρή" γλώσσα μετά το ματς, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές ότι δεν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

"Μπράβο, κερδίσαμε, συγχαρητήρια. Πήραμε μία νίκη, αλλά δεν παίζουμε όπως θέλω να παίζουμε. Παίζετε πολύ πιο κάτω απ' αυτό που μπορείτε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Μπορεί να είναι το άγχος που δεν είχαμε κερδίσει μέχρι σήμερα, μπορεί να είναι ψυχολογικό το θέμα, αλλά αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει. Πρέπει την Κυριακή να αλλάξουμε πρόσωπο για να κερδίσουμε την Ξάνθη, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να κερδίσαμε σήμερα, αλλά ο Πανιώνιος δεν είναι μία ομάδα υψηλής δυναμικότητας. Το μυαλό όλων δεν πρέπει να είναι για το πώς θα βρεθείτε 11άδα, 18άδα κλπ. αλλά πώς ο καθένας θα ανεβάσει την προσωπική απόδοσή του", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags