Facebook Pixel Τάσος Δώνης: "Πιστεύω πως θα το πάρει ο Ολυμπιακός - Κακεντρέχεια αυτό που συμβαίνει με τον Χρήστο"
| 2019-09-30 20:55:00

Δώνης: "Πιστεύω πως θα το πάρει ο Ολυμπιακός - Κακεντρέχεια αυτό που συμβαίνει με τον Χρήστο"

Sportdog Team
Δώνης: "Πιστεύω πως θα το πάρει ο Ολυμπιακός - Κακεντρέχεια αυτό που συμβαίνει με τον Χρήστο"

Πρόβλεψη για τη μάχη του τίτλου και ατάκες για την Εθνική.

Ολυμπιακός - Τάσος Δώνης: Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Τάσος Δώνης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο παίκτης της Ρεμς χαρακτήρισε τους Ερυθρολεύκους μια πολύ συμπαγή και δυνατή ομάδα που έχει το προβάδισμα στη μάχη του φετινού τίτλου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται ο αδερφός του, Χρήστος, στον Παναθηναϊκό λόγω της παρουσίας του πατέρα του στον πάγκο της ομάδας και μίλησε για τα λάθη που έχουν γίνει στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

Για την μέχρι στιγμής καριέρα του: «Κυνηγώ το όνειρό μου τα τελευταία 7 χρόνια, αφού έφυγα μικρός απ' τον Παναθηναϊκό για τη Γιουβέντους. Έμαθα πολλά στο Τορίνο. Η τακτική  είναι  πολύ σημαντικό κομμάτι καθώς το ποδόσφαιρο  εξελίσσεται συνεχώς. Όπου κι αν αγωνίστηκα, προσπάθησα να εξελιχθώ, να δημιουργήσω. Ξέρω που δεν είμαι καλός για αυτο δουλέυω σκληρά ώστε πέραν της ταχύτητας που έχω, να τελειοποιήσω κι αλλα στοιχεία. Το γκολ που πέτυχα πέρυσι μέσα στη Μπάγερν στον Νόιερ πιστεύω πως είναι το καλύτερο που έχω πετύχει.Υπάρχει ένα δέος στη Γερμανία για τη Μπάγερν. Στόχος μου είναι να παίξω σε μεγάλες ομάδες».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Το  πρωτάθλημα στην Ελλάδα πιστεύω πως θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν πλευ οφ. Τον είδα στα ευρωπαϊκά ματς και θεωρώ πως είναι μια συγκροτημένη ομάδα. Είδα στιγμιότυπα απ'το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που είναι δυο καλές ομάδες».

Για την προοπτική να επιστρέψει και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο αδερφός του: «Στην Ελλάδα  δεν θα επιστρέψω σύντομα γιατί μ' αρέσει το εξωτερικό. Έφυγα μικρός και θέλω να πετύχω. Με ρωτούν αν θα γύριζα στον παναθηναικό. Απαντώ πως δεν το σκέφτομαι στο  άμεσο μέλλον. Είναι βαρύ το επίθετο Δώνης γιατί ο πατέρας  μου έκανε μεγάλη πορεία ,αλλά εγώ δεν νιώθω ιδιάιτερη πίεση αφού έφυγα νωρίς απ' την Ελλάδα. Αυτό όμως που συμβαίνει με τον αδελφό μου, Χρήστο νομίζω πως είναι   κακεντρέχεια. Ο Χρήστος αξίζει και παίζει στον Παναθηναικό. Εγώ θα ήθελα να έχω προπονητή τον πατέρα μου γιατί είχα να μάθω πολλά».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Μετά  την εποχή Σκίμπε νομίζω πως έγιναν λάθη γιατί βρεθήκαμε κοντά στην πρόκριση. Τα πράγματα είναι δύσκολα γι' αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η νέα γενιά πρέπει να τα δώσουμε όλα ώστε η Εθνική να επιστρέψει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags