Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τον στέλνει στην εξέδρα ο Δώνης - Απάντηση-φωτιά του παίκτη
| 2019-10-01 10:14:00

Τον στέλνει στην εξέδρα ο Δώνης - Απάντηση-φωτιά του παίκτη, είναι έξαλλος - "Ντου" και σε Νταμπίζα!

του Νίκου Στεργίου
Τον στέλνει στην εξέδρα ο Δώνης - Απάντηση-φωτιά του παίκτη, είναι έξαλλος - "Ντου" και σε Νταμπίζα!

Χαμός στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο. Τι συνέβη; Γιατί φεύγει;

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Μετά την ατάκα του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο για τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, φούντωσε ξανά η συζήτηση για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Όπως είπαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, το "θέλει να φύγει" που ξεστόμισε ο τεχνικός των "πρασίνων" είναι ουσιαστικά προάγγελος όχι απλώς της αποχώρησής του, αλλά και της... μονιμοποίησής του στον πάγκο (στην καλύτερη) ή, ακόμη χειρότερα, στην εξέδρα.

Και εδώ, είναι ένα από τα σημεία στα οποία εδράζει η απάντηση της πλευράς του παίκτη. Πέραν της προφανούς, πως δηλαδή οι δυο πλευρές βρίσκονται σε φάση διαπραγματεύσεων και συνεπώς η δημόσια τοποθέτηση του προπονητή ήταν ένα unfair που προεξοφλεί αρνητική κατάληξη και "δίνει" τον ποδοσφαιριστή σε κόσμο, media και αποδυτήρια, το... παράπονο του "Χάτζη" έχει να κάνει με την ανισομέρεια στη διαχείριση. 

Ο λόγος; Πάντα σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης "εξοστρακίζεται" επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε ανάλογη όμως κατάσταση είναι ο Γιόχανσον, ο Ινσούα, ο Διούδης, ο Δώνης, ενώ και το συμβόλαιο του Κουρμπέλη ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του '20. Κι όμως, κανενός η θέση δεν αμφισβητείται στην ενδεκάδα, χωρίς μάλιστα για κανέναν να έχει τεθεί ακόμη θέμα διαπραγμάτευσης, αφού με κανέναν δεν έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία (για διάφορους λόγους).

Το τελευταίο κομμάτι της "ανταπάντησης" Χατζηγιοβάνη έχει να κάνει με εκείνη την περίφημη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σε μια από τις ατάκες του λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε προσδιορίσει το πλαίσιο, μιλώντας γενικά, στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που δεν θα ανανέωναν, λέγοντας πως είναι λογικό η ομάδα να εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές που είτε προέρχονται από τις ακαδημίες και αγωνίζονται στη θέση αυτών που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται είτε να εμπιστευτεί ποδοσφαριστές "δεμένους" με συμβόλαια.

Ως προς το πρώτο σκέλος, ο... ανταγωνισμός του Χατζηγιοβάνη είναι ανύπαρκτος, αφού δεν υπάρχει κανείς από τις ακαδημίες που να αγωνίζεται ως εξτρέμ και να έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Ίσα ίσα μάλιστα που -πάντα σύμφωνα με την πλευρά του 23χρονου εξτρέμ- ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι αποφάσισε να επενδύσει σε προσθήκες τεσσάρων συνολικά μεσοεπιθετικών, άλλων καθαρόαιμων ακραίων και άλλων που υπό συνθήκη μπορούν να αγωνιστούν και στα άκρα, δείχνοντας ουσιαστικά το πώς και πόσο υπολογίζονταν ο Έλληνας μεσοπιθετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε πριν λίγο: Αυτούς τους παίκτες εννοούσε ο Δώνης - Τέσσερις Έλληνες - Διαβάστε ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags