Facebook Pixel "Μας αφήνει μια πικρία η ισοπαλία"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-29 21:25:00

"Μας αφήνει μια πικρία η ισοπαλία"

"Μας αφήνει μια πικρία η ισοπαλία"

Την πεποίθηση οτι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη από το Καζάν εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης.
 

Αναλυτικά:

"Σήμερα ήταν δύσκολο παιχνίδι, η ισοπαλία έτσι όπως ήρθε μας αφήνει μια πικρία αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Κοιτάμε μπροστά τώρα.

Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά δεν κινδυνέψαμε τόσο πολύ, πετύχαμε το γκολ και θέλαμε να κρατήσουμε το γκολ που πετύχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά στο πρώτο 15λεπτο δεν ξέρω τι έφταιξε δεν πήγαμε καθόλου καλά. Δεχτήκαμε δύο γκολ από το πουθενά μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε η ομάδα έχανε 2-1 αλλά το θετικό είναι ότι μετά το 2-1 παλέψαμε και ισοφαρίσαμε και είχαμε και την ευκαιρία στο 92' να πάρουμε τη μεγάλη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Δέχτηκα μια πάσα από την συμπαίκτη μου τον Φωτάκη πολύ καλή, δεν είχα άλλη επιλογή ήταν ο τερματοφύλακας μπροστά μου, έσκαψα πάνω ήταν ο Κλάους εκεί και βάλαμε το γκολ. Κάθε βαθμός είναι χρήσιμος αλλά όπως είπα και πριν μας αφήνει μια πικρία η ισοπαλία δηλαδή άμα έμπαινε το γκολ στο 93' θα ήταν το καλύτερο.

Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.Τώρα προς το παρών έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό κοιτάμε μόνο αυτό, ένα ένα κάθε ματς και μετά έχουμε τη συνέχεια. Είναι ένα ντέρμπι και θα πάμε για τη νίκη όπως πάμε σε κάθε παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags