Facebook Pixel "Πλέον κοιτάμε τον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-29 21:38:00

"Πλέον κοιτάμε τον Ολυμπιακό"

"Πλέον κοιτάμε τον Ολυμπιακό"

Ο Αραούχο Έτο μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καζάν, χαρακτήρισε πολύ καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία και τόνισε πως η προσοχή πλέον στρέφεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε όμως να πάρουμε την ισοπαλία και αυτός ο βαθμός ήταν πάρα πολύ καλός για μας. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, είχαμε κυκλοφορία της μπάλας, κάναμε κάποια λάθη, προηγηθήκαμε στο σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε την πρωτοπορία, δεχθήκαμε δύο γκολ, ήταν δύο ανόητα γκολ αλλά νομίζω ότι σωστά το παιχνίδι ήρθε στο δύο.

Ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος, καθίσαμε λίγο πίσω, περιμέναμε πίεση , ξέραμε ότι θα θελήσουν να ισοφαρίσουν αυτό και έγινε, έγινε το 1-1, δεχτήκαμε ένα ακόμα γκολ νομίζω ότι θα έπρεπε να πάμε λίγο πιο μπροστά και όχι να μείνουμε τόσο πολύ πίσω αλλά τέλος καλό όλα καλά, φτάσαμε στο 2-2 και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός αυτός που πήραμε εδώ γιατί πιστεύω ότι μαζί με την Ρουμπίν θα δώσουμε τη μάχη για την δεύτερη θέση, εδώ ήρθαμε ισοπαλία, έχουμε το παιχνίδι μεταξύ μας στην Τούμπα εκεί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τη νίκη και να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση.

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Ρόβερς, ένα παιχνίδι στην Τούμπα εκεί δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, τη νίκη θα κυνηγήσουμε, τη νίκη θα ζητήσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έρχεται, να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και όταν έρθει το παιχνίδι με την Ρόβερς θα δούμε τι θα κάνουμε.

Και η Ρούμπιν και ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατές ομάδες θα πάμε κόντρα στον Ολυμπιακό να κάνουμε το καλύτερο, θα είναι δυνατό παιχνίδι θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο στόχος μας είναι ένας, να πάρουμε τη νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags