Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρελαμένος" Δώνης, νέο "ντου" στα αποδυτήρια - Τα... άκουσαν παίκτες
| 2019-10-02 05:49:00

"Φορτωμένος" Δώνης - Νέο "ντου" στα αποδυτήρια - Τα... άκουσαν παίκτες - Απίστευτο γιατί

του Νίκου Στεργίου
"Φορτωμένος" Δώνης - Νέο "ντου" στα αποδυτήρια - Τα... άκουσαν παίκτες - Απίστευτο γιατί

"Κόλαση" στο Κορωπί. Όλοι στην τσίτα. Ποιους "κάρφωσε" τώρα;

Παναθηναϊκός: Φαίνεται πως η σκληρή γραμμή που υιοθετήθηκε από τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά την "τεσσάρα" από τον Άρη και προφανώς είχε να κάνει αφενός με τη στήριξη στον Γιώργο Δώνη και αφετέρου με τον τρόπο προσέγγισης των αποδυτηρίων, καλά κρατεί στους "πράσινους".

Με κυριότερο, πλέον, εκφραστή, τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει αφήσει στην άκρη το... καρότο και χρησιμοποιεί μόνο το "μαστίγιο" στην επαφή του με τους παίκτες του. Είτε άμεσα, στην καθημερινότητα της ομάδας, είτε έμμεσα, μέσω των αναφορών του σε συνεντεύξεις και δηλώσεις.

Πρώτα λοιπόν ήρθαν τα επαναλαμβανόμενα -βάσει ρεπορτάζ- "καμπανάκια" στις προπονήσεις παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προφανώς αποτελεσματικά, αφού οι "πράσινοι" έκαναν πιθανώς την καλύτερή τους εμφάνιση στο ντέρμπι. Και από εκεί και πέρα, η εν λόγω προσέγγιση όχι απλώς διατηρήθηκε, αλλά και εντάθηκε.

Παραμονές του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Δώνης δημοσιοποίησε τα παράπονά του για τη μεσοεπιθετική λειτουργία, για την αποτελεσματικότητα των παικτών του, αφήνοντας σαφείς μομφές ακόμη και για ελλιπή προσπάθεια στις προπονήσεις και βάζοντας στο κάδρο του, έστω "φωτογραφίζοντας" συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Τη σκυτάλη πήρε η συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ιστορικό και την περίφημη -ήδη- ατάκα του, με την οποία παρομοίασε τους ποδοσφαιριστές του, αυτούς που δεν παίζουν, με χήρες που μοιρολογούν. Βαριά  κουβέντα σίγουρα, έφερε μεγάλη αναστάτωση στα αποδυτήρια, την προσέγγιση όμως του προπονητή -ειδικά από τη στιγμή που με αυτή το "τρένο" βλέπει αποτελέσματα- δεν την άλλαξε.

Στην προχθεσινή προπόνηση λοιπόν, στην καθιερωμένη του ομιλία στους παίκτες, ο Έλληνας τεχνικός, έβαλε και πάλι γκάζια (έστω και πιο ήπια), αρνούμενος να επιτρέψει πανηγυρισμούς για την πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά αντίθετα, ζητώντας περισσότερη προσπάθεια, καλύτερη εικόνα και να επαναλαμβάνει -με διαφορετικά λόγια- πως δεν θέλει να ασχολούνται και να σκέφτονται με το ποιος παίζει και ποιος όχι.

Ανεξαρτήτως της εν λόγω προσέγγισης, ανεξαρτήτως αν αυτή είναι λειτουργική τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, είναι σαφές πως για να διατηρείται η συγκεκριμένη ρητορική, εστιάζοντας σε θέματα ενδεκάδας, προσπάθειας σε προπονήσεις κ.λπ., ο κόουτς εξακολουθεί να βλέπει πρόβλημα/προβλήματα στα αποδυτήρια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρε είστε σοβαροί; Τι απέγινε ο άνθρωπος που πήγε τα σουβλάκια στο Λαμία - Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags