Facebook Pixel Super League 2: Χαμός στην Σούπερ Λιγκ 2 - "Stop" στο πρωτάθλημα και όλα στον αέρα - Ψάχνουν για νέο κανάλι!
| 2019-10-03 06:20:00

Χαμός στην Σούπερ Λιγκ 2 - "Stop" στο πρωτάθλημα και όλα στον αέρα - Ψάχνουν για νέο κανάλι!

Sportdog Team
Χαμός στην Σούπερ Λιγκ 2 - "Stop" στο πρωτάθλημα και όλα στον αέρα - Ψάχνουν για νέο κανάλι!

Απίθανες καταστάσεις και διακοπή στη δεύτερη αγωνιστική.

Super League 2: Με ομόφωνη απόφαση των ΠΑΕ (12-0) δε θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Super League 2 που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το σαββατοκύριακο. Το πρωτάθλημα αναστάλλεται όπως προκύπτει από το έκτακτο ΔΣ της διοργανώτριας στο οποίο συζητήθηκε η νέα πρόταση της ΕΡΤ που περιλαμβάνει «ψαλίδι» 50%.

Το «αγκάθι» του τηλεοπτικού μετώπου πλέον αφορά στην προσφορά που κατατέθηκε από την κρατική τηλεόραση η οποία ζητά από τις ομάδες ή την διοργάνωτρια να αναλάβει το κόστος παραγωγής των αγώνων που θα μεταδίδονται. Θυμίζουμε ότι η νέα πρόταση που έπεσε στο τραπέζι στην αυγή της εβδομάδας αποφέρει περίπου 380.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΕ και στην SL2 πήραν την απόφαση να κατεβάσουν ρολά ώστε να κάνουν τους υπολογισμούς και να δουν εάν τελικά συμφέρει τις ομάδες η προσφορά της ΕΡΤ.

Παράλληλα, στη Λίγκα αποφάσισαν να ψάξουν και για άλλες λύσεις. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων της κατηγορίας. Η Ένωση καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν κλειστές προσφορές μέχρι και την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στα γραφεία.

 

Η ανακοίνωση της Super League 2

«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Super League 2 – Football League, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στην Ελληνική Επικρατεία.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Για πληροφορίες απευθύνεστε στo [email protected] και στο τηλέφωνο 210-3386345.

Αθήνα 02/10/2019

Ο πρόεδρος

Λεουτσάκος Λεωνίδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags