Facebook Pixel Με βοήθησε ο... Χιμένεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-29 22:31:00

Με βοήθησε ο... Χιμένεθ!

Με βοήθησε ο... Χιμένεθ!

Σημαντική βοήθεια για την Στουρμ Γκρατς χαρακτήρισε ο προπονητής της, Φράνκο Φόντα την επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ να περάσει εκτός αγώνα τον Λεονάρντο, ενώ η ΑΕΚ προηγούνταν 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Αυστριακών με το 1-2 στο ΟΑΚΑ:

«Είμαστε υπερευτυχισμένοι που κερδίσαμε, επειδή προερχόμασταν από ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν ήμασταν καθόλου καλοί και από τύχη δε δεχθήκαμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη αλλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε και ειδικά μετά την κόκκινη του Δέλλα παίξαμε όπως έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή μετά την αποβολή μπορέσαμε να ασκήσουμε πίεση και τελικά να νικήσουμε με 2-1.

Δεν μπορώ να πω εγώ για την αλλαγή του Λεονάρντο και αν μας βοήθησε αυτό. Είναι θέμα του προπονητή της ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός, βοήθησε την ΑΕΚ από τα άκρα και σίγουρα με βοήθησε η αλλαγή του!

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα κυρίως στην άμυνα. Στο ημίχρονο το συζητήσαμε, στο δεύτερο βγαίναμε μπροστά από δεξιά κυρίως και τελικά πήραμε τη νίκη.

Ξέραμε ότι ο Λεονάρντο είναι πολύ επικίνδυνος από την πλευρά του και επιτεθήκαμε από εκεί γιατί ξέραμε ότι δεν είναι τόσο καλός και αμυντικά.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε και για αυτό έκανα την πρώτη αλλαγή νωρίς, στο 40', για να βοηθήσω αμυντικά.

Η Στουρμ έπρεπε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία εδώ αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενους που πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags