Facebook Pixel Μεγάλες ατάκες Ατματσίδη για το 2-2 με ΠΑΟΚ και το επόμενο ματς με την ΑΕΛ!
| 2019-10-03 21:17:00

Μεγάλες ατάκες Ατματσίδη για το 2-2 με ΠΑΟΚ και το επόμενο ματς με την ΑΕΛ!

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Ατματσίδη για το 2-2 με ΠΑΟΚ και το επόμενο ματς με την ΑΕΛ!

Όσα είπε ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και το επερχόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΛ μίλησε στη NOVA ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, Ηλίας Ατματσίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ατματσίδης:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το 2-2:
 «Έχουμε πει ότι πάντα θέλουμε τη νίκη εμείς ως ΑΕΚ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κερδίσαμε. Ένα σερί νικών σταμάτησε. Εμείς κοιτάμε τη Λάρισα, ένα δύσκολο ματς».

Για το 3-5-2 που δεν απέδωσε με τον ΠΑΟΚ: «Για μένα ο σχηματισμός δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Έτσι παίξαμε στην Τραπεζούντα. Και μέσα στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο. Είχαμε πει, αν κάτι δεν πάει καλά, θα το αλλάξουμε. Δεν έχει να κάνει με τον σχηματισμό το θέμα είναι πως είμαστε εμείς. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Στην επανάληψη ανεβήκαμε και προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε. Αν δεν έμπαινε το γρήγορο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ εγώ πιστεύω νικητές θα ήμασταν εμείς. Ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε να το πάρουμε και να το χάσουμε, έκανε και πολύ καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ».



Για την κακή λειτουργία από αριστερά: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα αμύνεται και όλη επιτίθεται. Ήταν ο ΠΑΟΚ καλός από αυτήν την πλευρά με τον Λημνιό. Ίσως υπήρξε ένα κομμάτι ασυνεννοησίας. Το δεύτερο γκολ το δεχόμαστε σε στιγμή ανάπτυξης. Ίσως ήταν μια αδράνεια από όλους. Κοιτάμε το επόμενο ματς όμως. Κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών, είχαν θέληση».

Για τις επεμβάσεις του Μπάρκα: «Ο γκολκίπερ είναι σημαντικό κομμάτι. Πιστεύουμε στα προσόντα τους και όταν δεχόμαστε ευκαιρίες πρέπει να δίνουν λύσεις».

Για τη Λάρισα: «Είναι δυνατή ομάδα και με τις προσθήκες δυνάμωσε περισσότερο. Εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά για εμάς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Θα πάμε για να νικήσουμε. Δικαιολογίες δεν ψάχνουμε για γήπεδο κλπ. Ξέρουμε τις δυσκολίες, έχουν ξαναπαίξει οι παίκτες στο συγκεκριμένο γήπεδο. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα πλάνο να κερδίσει η ομάδα. Έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας για να δούμε πως θα παίξουμε. Πάμε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε τον αντίπαλο».



Για την κατάσταση των Σιμόες-Ολιβέιρα κι αν θα παίξουν το Σάββατο: «Αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Είναι νωρίς. Έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που έχουν, έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας, θα αποφασίσουμε».

Για το πού θα κριθεί το ματς του Σαββάτου: «Ίσως το ματς πάει στις προσωπικές μάχες. Ίσως το ματς να κριθεί από στημένη μπάλα ή από μια καλή ενέργεια ποδοσφαιριστή. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά και πιστεύω όλα θα πάνε καλά στο τέλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags