Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκαρισμένοι στον ΠΑΟ - "Χτυπιέται" ο Δώνης - Ασύλληπτο τι έγινε - Είναι... τελειωμένος
| 2019-10-03 22:58:00

Σοκαρισμένοι στον ΠΑΟ - "Χτυπιέται" ο Δώνης - Ασύλληπτο τι έγινε - Είναι... τελειωμένος

του Νίκου Στεργίου
Σοκαρισμένοι στον ΠΑΟ - "Χτυπιέται" ο Δώνης - Ασύλληπτο τι έγινε - Είναι... τελειωμένος

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Δεν το πιστεύουν με τίποτα!
 

Και να θες ν’ αγιάσεις, δεν μπορείς. Γνωστό το ιστορικό του Ούφε Μπεκ. Μια ματιά μόνο, απλοϊκή, στις συμμετοχές του την περασμένη τετραετία αναδεικνύει αυτό που από την πρώτη στιγμή στον sportdog είχαμε επισημάνει: πως πλέον είναι «ικανός» να τραυματιστεί ακόμη και στον… ύπνο του!

Χαρακτηριστικά λοιπόν, όταν είχε ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό είχαμε τονίσει πως από την τετραετία που πέρασε στη Γερμανία και δανεικός στον αμέσως προηγούμενο σταθμό του στην Μπρόντμπι, ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμών για δύο συνολικά χρόνια!

Καλά καλά, δίμηνο λοιπόν ο Δανός εξτρέμ δεν έχει συμπληρώσει στα πράσινα. Και όμως, ήδη, μετράει τρεις τραυματισμούς. Τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς! Πρώτα, στα τέλη Αυγούστου, ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Ακολούθησε, στις αρχές Σεπτεμβρίου, πρόβλημα στους προσαγωγούς. Και σήμερα, έγινε γνωστό πως δεν έβγαλε την προπόνηση, αποχωρώντας τραυματίας και με – όπως διαγνώστηκε – τενοντίτιδα, κάτι που σημαίνει πως δεν θ’ αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Μικρό το κακό θα πει κανείς, αφού στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ο Δανός μεσοεπιθετικός, όλα κι όλα, έχει πατήσει στο χορτάρι για 40 λεπτά, παίζοντας δηλαδή, ερχόμενος από τον πάγκο, για δύο εικοσάλεπτα κόντρα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Πάνω κάτω δηλαδή στον… μέσο του όρο του διαστήματος που παίζει μακριά από την πατρίδα του και σίγουρα, στον μέσο όρο των τραυματισμών, αλλά και της συχνότητας που αυτοί του προκύπτουν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags