Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό τους "ξεφωνίζει" ο Δώνης, τι έγινε στα αποδυτήρια
| 2019-10-04 10:27:00

Γι’ αυτό τους "κράζει" ο Δώνης - Τι έγινε στα αποδυτήρια - Δεν έχει διαρρεύσει - Ποιοι τα... σπάνε

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό τους "κράζει" ο Δώνης - Τι έγινε στα αποδυτήρια - Δεν έχει διαρρεύσει - Ποιοι τα... σπάνε

"Κόλαση" στον ΠΑΟ. "Βράζουν" με συγκεκριμένους παίκτες. Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός: Μόλις πριν τρεις μέρες το επισημάναμε στο sportdog. Η σκληρή γραμμή που υιοθετήθηκε από τον οργανισμό του "τριφυλλιού", αμέσως μετά την "τεσσάρα" από τον Άρη και προφανώς είχε να κάνει αφενός με την στήριξη στον Γιώργο Δώνη και αφετέρου με τον τρόπο προσέγγισης των αποδυτηρίων, έχει πλέον μετατραπεί σε επίσημη "γραμμή".

Γραμμή που εκφράζεται πλέον, σχεδόν αποκλειστικά, από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος από τη στιγμή που ένιωσε ασφαλέστερος στον πάγκο, μετά δηλαδή την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, είναι σχεδόν σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση... που σε πονεί και που σε σφάζει προς τους παίκτες του. Πρώτα λοιπόν ήρθαν τα επαναλαμβανόμενα -βάσει ρεπορτάζ- "καμπανάκια" στις προπονήσεις παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, παραμονές του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Δώνης δημοσιοποίησε τα παράπονά του για τη μεσοεπιθετική λειτουργία, για την αποτελεσματικότητα των παικτών του, αφήνοντας σαφείς μομφές ακόμη και για ελλιπή προσπάθεια στις προπονήσεις και βάζοντας στο κάδρο του, έστω "φωτογραφίζοντας" συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ιστορικό και η ατάκα... viral, με την παρομοίωση των ποδοσφαιριστών του με χήρες που μοιρολογούν. Μετά, πάλι μέσω διαρροών (δείγμα του ότι η συγκεκριμένη τακτική υιοθετείται και από το club) και μέσω ρεπορτάζ, στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς της Νέας Σμύρνης έγινε γνωστό πως, ο Έλληνας τεχνικός, έβαλε και πάλι γκάζια (έστω και πιο ήπια), αρνούμενος να επιτρέψει πανηγυρισμούς για την πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά αντίθετα, ζητώντας περισσότερη προσπάθεια, καλύτερη εικόνα και να επαναλαμβάνει -με διαφορετικά λόγια- πως δεν θέλει να ασχολούνται και να σκέφτονται με το ποιος παίζει και ποιος όχι.

Και χθες, ξανά μανά, στις καθιερωμένες πριν από κάθε ματς της Super League τηλεοπτικές του δηλώσεις. "Όποιος δεν παλεύει, εξέδρα ή τηλεόραση", η χαρακτηριστική του ατάκα. Και πλέον, πέραν της αδιαμφισβήτητης προσπάθειας να μείνει μόνιμα το... γκέμι στα αποδυτήρια (δεν μπορεί να εξηγηθούν διαφορετικά οι συνεχόμενες επιθετικές δηλώσεις και στάση του κόουτς), είναι ακόμη σαφέστερο πως για να διατηρείται η συγκεκριμένη ρητορική, εστιάζοντας σε θέματα ενδεκάδας, προσπάθειας σε προπονήσεις κ.λπ., ο προπονητής εξακολουθεί να βλέπει πρόβλημα/προβλήματα στα αποδυτήρια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε "μεταγραφή" στον ΠΑΟ - Αυτός αναλαμβάνει... γενικός αρχηγός - Θα μείνεις με το όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags